ÇAMLIK KÖYÜ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ İNŞAATI TAMAMLANDI

Gündem 07.05.2021 - 13:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÇAMLIK KÖYÜ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ İNŞAATI TAMAMLANDI

ÇAMLIK KÖYÜ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ İNŞAATI TAMAMLANDI
İl Özel İdaresi tarafından 2021 yılı için belirlenen çalışma planı kapsamında köylerimizin ihtiyacı olan temel altyapı hizmetlerine aralıksız devam ediliyor.   Bu hizmetlerin yanı sıra bakanlıkların ve merkezi idare kuruluşlarının İlimizde yapacakları yatırımların ihale işlemleri, yapım sürecine geçildikten sonra kontrol ve denetimi, tamamlanma sürecinde de kabul işlemlerinin tamamı İl Özel İdaresi ilgili birimleri tarafından yürütülmeye devam ediyor. Bu kapsamda İhalesi ve Kontrollüğü İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü tarafından yapılan 275 m2 kapalı alana sahip Bucak İlçemiz Çamlık Köyü Aile Sağlığı Merkezi inşaatı tamamlanarak İl Sağlık Müdürlüğümüze hizmete açılmak üzere teslim edilmiştir. Çamlık Köyü Aile Sağlığı Merkezinin kullanacak vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dileyen Burdur Valisi Ali Arslantaş, yatırıma alınma sürecinden, ihale ve yapımının tamamlanma sürecine kadar katkısı bulunan emeği geçen herkese teşekkür etti.  
ÇAMLIK KÖYÜ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ İNŞAATI TAMAMLANDI

İl Özel İdaresi tarafından 2021 yılı için belirlenen çalışma planı kapsamında köylerimizin ihtiyacı olan temel altyapı hizmetlerine aralıksız devam ediliyor.

 

Bu hizmetlerin yanı sıra bakanlıkların ve merkezi idare kuruluşlarının İlimizde yapacakları yatırımların ihale işlemleri, yapım sürecine geçildikten sonra kontrol ve denetimi, tamamlanma sürecinde de kabul işlemlerinin tamamı İl Özel İdaresi ilgili birimleri tarafından yürütülmeye devam ediyor.


Bu kapsamda İhalesi ve Kontrollüğü İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü tarafından yapılan 275 m2 kapalı alana sahip Bucak İlçemiz Çamlık Köyü Aile Sağlığı Merkezi inşaatı tamamlanarak İl Sağlık Müdürlüğümüze hizmete açılmak üzere teslim edilmiştir.


Çamlık Köyü Aile Sağlığı Merkezinin kullanacak vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dileyen Burdur Valisi Ali Arslantaş, yatırıma alınma sürecinden, ihale ve yapımının tamamlanma sürecine kadar katkısı bulunan emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.