ÇAMLIK BUCAK GÜZERGAHI TAMAMEN KAPATILDI

Gündem 19.04.2021 - 09:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÇAMLIK BUCAK GÜZERGAHI TAMAMEN KAPATILDI

Bucak İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Çamlık Köyü karantinaya alındı
Bucak İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Çamlık Köyü karantinaya alındı.   Bucak Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, " İlçemize bağlı Çamlık Köyünde Koranavirüs vaka sayılarının artış göstermesi sonucu Karantina uygulaması başlatılmıştır. İlçe Hıfzıssıhha Kurulu 17.04. 2021 saat 12.00’da İlçemiz Kaymakamı Erol TANRIKULU başkanlığında toplanarak aşağıdaki konuları görüşüp karara bağlamıştır.    1. İlçemiz Çamlık Köyü Hacıbağ. Kavaklı ve Narlı Mahallelerinde on dokuz (19) kişinin koronavirüs pozitif vakası olduğu ve köy halkından farklı hanelerde yirmi iki (22) kişinin de pozitif vakalar ile temaslı olduğu tespit edilmiştir. Koronavirüs salgınının kontrol altına alınması amacıyla; İlçemiz Çamlık Köyü Hacıbağ. Kavaklı ve Narlı Mahallelerinin 17.04.2021 tarihi saat: 19.00‘dan itibaren ikinci bir değerlendirmeye kadar karantinaya alınmasına, mahallelerin kontrol altına alınarak görevli personel hariç ( sağlık  personeli, kolluk kuvvetleri vb.) giriş çıkışların kapatılmasına karar verilmiştir." denildi.   Bu kapsamda Çamlık'ta 3 mahallenin Karantinaya alınmasından dolayı, Isparta Antalya yolu güzergahından Çamlık - Bucak yolu güzergahı tamamen kapatıldı.  
Bucak İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Çamlık Köyü karantinaya alındı

Bucak İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Çamlık Köyü karantinaya alındı.

 

Bucak Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, " İlçemize bağlı Çamlık Köyünde Koranavirüs vaka sayılarının artış göstermesi sonucu Karantina uygulaması başlatılmıştır.
İlçe Hıfzıssıhha Kurulu


17.04. 2021 saat 12.00’da İlçemiz Kaymakamı Erol TANRIKULU başkanlığında toplanarak aşağıdaki konuları görüşüp karara bağlamıştır. 

 

1. İlçemiz Çamlık Köyü Hacıbağ. Kavaklı ve Narlı Mahallelerinde on dokuz (19) kişinin koronavirüs pozitif vakası olduğu ve köy halkından farklı hanelerde yirmi iki (22) kişinin de pozitif vakalar ile temaslı olduğu tespit edilmiştir. Koronavirüs salgınının kontrol altına alınması amacıyla; İlçemiz Çamlık Köyü Hacıbağ. Kavaklı ve Narlı Mahallelerinin 17.04.2021 tarihi saat: 19.00‘dan itibaren ikinci bir değerlendirmeye kadar karantinaya alınmasına, mahallelerin kontrol altına alınarak görevli personel hariç ( sağlık  personeli, kolluk kuvvetleri vb.) giriş çıkışların kapatılmasına karar verilmiştir." denildi.

 

Bu kapsamda Çamlık'ta 3 mahallenin Karantinaya alınmasından dolayı, Isparta Antalya yolu güzergahından Çamlık - Bucak yolu güzergahı tamamen kapatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.