Çağla Şikel’den sanal gerçeklik deneyimi

Teknoloji 15.07.2017 - 16:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Çağla Şikel’den sanal gerçeklik deneyimi

Çağla Şikel’den sanal gerçeklik deneyimi
Antalya’nın Serik ilçesinde çocuklar için düzenlenen eğlence programına katılan manken Çağla Şikel, sanal gerçeklik gözlüğü takarak çocuklarla oyun oynadı. Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi’ndeki The Land Of Legends, oyunlaştırılmış 360 videosuyla çocuk misafirlerini kendi fantastik dünyasında eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in eşi Ebru Türel'in de katıldığı etkinlikte sanal gerçeklik gözlüğü aracılığıyla oynanan keyifli oyunlar renkli görüntülere sahne oldu. Video boyunca sahnelere gizlenen objeler hakkında sorulan yöneltilen çocuklardan en çok puan toplayanlara sürpriz hediyeler verildi.
Çağla Şikel’den sanal gerçeklik deneyimi

Antalya’nın Serik ilçesinde çocuklar için düzenlenen eğlence programına katılan manken Çağla Şikel, sanal gerçeklik gözlüğü takarak çocuklarla oyun oynadı.
Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi’ndeki The Land Of Legends, oyunlaştırılmış 360 videosuyla çocuk misafirlerini kendi fantastik dünyasında eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in eşi Ebru Türel'in de katıldığı etkinlikte sanal gerçeklik gözlüğü aracılığıyla oynanan keyifli oyunlar renkli görüntülere sahne oldu. Video boyunca sahnelere gizlenen objeler hakkında sorulan yöneltilen çocuklardan en çok puan toplayanlara sürpriz hediyeler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.