Büyükçekmece Belediye Başkanı'ndan Burdur’a ziyaret

Gündem 16.07.2021 - 15:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Büyükçekmece Belediye Başkanı'ndan Burdur’a ziyaret

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti   Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Akgün, Burdur Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Başkan Ercengiz’den bilgi aldı.   Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada “6 dönemdir Belediye Başkanı olan Büyükçekmece Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün abimizi Burdur’da ağırlamaktan onur duyduk. Başkanımızla birlikte Sultandere Hizmet Kampüsü, El Sanatları Merkezimizi, Halk Plajımızı, Kuruyan Burdur Gölü, Yarışlı Gölü ile Salda Gölünü gezdik. Göllerdeki çekilmeyi yerinde gördük. Ziyareti için kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.   Başkan Akgün “Salda Gölü can çekişiyor, Burdur Gölü kuruyor!  Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret ettik. Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz, Burdur Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İzzet Akbulut, Yeşilova Belediye Başkanımız Mümtaz Şenel ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanı Doç. Dr. Önder Eryiğit ile Burdur Gölü, Yarışlı ve Salda Gölü’nde incelemelerde bulunduk. Türkiye'mizin ve dünyanın en büyük problemi, iklim değişikliği ve kuraklık. Son ölçümlerde, Burdur Gölü'nün yüzey hacminin 45, göl alanının da 46 küçüldüğü gözlemlenmiştir. Burdur Gölü'nü besleyen kaynaklar, önlerine yapılan barajlar nedeniyle, artık gölü besleyemez hale gelmiş durumda. Başta Türkiye Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği olmak üzere bulunduğum her platformda bu durumu dile getireceğim” dedi.  
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Akgün, Burdur Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Başkan Ercengiz’den bilgi aldı.

 

Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada “6 dönemdir Belediye Başkanı olan Büyükçekmece Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün abimizi Burdur’da ağırlamaktan onur duyduk.
Başkanımızla birlikte Sultandere Hizmet Kampüsü, El Sanatları Merkezimizi, Halk Plajımızı, Kuruyan Burdur Gölü, Yarışlı Gölü ile Salda Gölünü gezdik. Göllerdeki çekilmeyi yerinde gördük. Ziyareti için kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Başkan Akgün “Salda Gölü can çekişiyor, Burdur Gölü kuruyor!  Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret ettik. Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz, Burdur Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İzzet Akbulut, Yeşilova Belediye Başkanımız Mümtaz Şenel ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanı Doç. Dr. Önder Eryiğit ile Burdur Gölü, Yarışlı ve Salda Gölü’nde incelemelerde bulunduk. Türkiye'mizin ve dünyanın en büyük problemi, iklim değişikliği ve kuraklık. Son ölçümlerde, Burdur Gölü'nün yüzey hacminin 45, göl alanının da 46 küçüldüğü gözlemlenmiştir. Burdur Gölü'nü besleyen kaynaklar, önlerine yapılan barajlar nedeniyle, artık gölü besleyemez hale gelmiş durumda. Başta Türkiye Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği olmak üzere bulunduğum her platformda bu durumu dile getireceğim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.