BUTSO PANDEMİ SEBEBİYLE CANLI YAYIN ÜZERİNDEN EĞİTİM VERECEK

Gündem 22.09.2020 - 17:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUTSO PANDEMİ SEBEBİYLE CANLI YAYIN ÜZERİNDEN EĞİTİM VERECEK

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, çoğunluk sağlandığı takdirde eğitimlere canlı yayın aracılığıyla devam edebileceklerini açıkladı.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, çoğunluk sağlandığı takdirde eğitimlere canlı yayın aracılığıyla devam edebileceklerini açıkladı. BUTSO tarafından yapılan paylaşımda, 20 kişilik çoğunluk sağlanırsa, mesai saatleri arasında canlı yayınla eğitim verilebileceği bildirildi.   Eğitimlerin, Finansçı Olmayanlar için Finansçı Eğitimi (3 saat), Finansal Analiz Teknikleri (3 saat), Satın Almada Görüşme Teknikleri Eğitimi-Müzakere Teknikleri (3 saat),  Toplantı Yönetimi Eğitimi (3 saat), Karar Verme Teknikleri Eğitimi (3 saat), Müşteri İlişkileri ve  Müşteri Memnuniyeti Eğitimi (3 saat), İş Analizi ve Görev Tanımları Eğitimi (3 saat), Müşteri Bulma ve Müşteri İzleme Teknikleri (3 saat), Tahsilat Yöntem ve Politikaları (3 saat), Dijital Pazarlama (3 saat), E-Ticaret (3 saat), Satış becerileri Geliştirme ve İkna Teknikleri (3 saat) , Ekip Yönetimi (3 saat), Aile Şirketlerinin Kurumsallaşması (3 saat), Takım Kurmak ve Motivasyonunu Sağlama (3 saat), Çalışan Aidiyeti Sağlama (3 saat), Telefonda Satış ve İkna Teknileri Eğitimi (3 saat), Duygusal Zekanın Kurumsallaşmaya Etkisi (3 saat), İleri Excel Eğitimi (6 saat) şeklinde planlandığı bildirildi.   BUTSO tarafından yapılan açıklamada, “Değerli Üyelerimiz, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak; üyelerimizin kişisel ve mesleki gelişimlerine verdiğimiz önemden dolayı 2019 yılı sonuna kadar yüz yüze eğitim ve seminerler gerçekleştirdik. 2020 Yılı içerisinde de yüz yüze eğitim ve seminerler planlamamıza rağmen Pandemi süreci buna engel olmuştur. Sonuç olarak, Eğitimler yeterli talep olması halinde, zoom üzerinden online ve ücretsiz olarak verilmesi planlanmıştır."
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, çoğunluk sağlandığı takdirde eğitimlere canlı yayın aracılığıyla devam edebileceklerini açıkladı.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, çoğunluk sağlandığı takdirde eğitimlere canlı yayın aracılığıyla devam edebileceklerini açıkladı.

BUTSO tarafından yapılan paylaşımda, 20 kişilik çoğunluk sağlanırsa, mesai saatleri arasında canlı yayınla eğitim verilebileceği bildirildi.

 

Eğitimlerin, Finansçı Olmayanlar için Finansçı Eğitimi (3 saat), Finansal Analiz Teknikleri (3 saat), Satın Almada Görüşme Teknikleri Eğitimi-Müzakere Teknikleri (3 saat),  Toplantı Yönetimi Eğitimi (3 saat), Karar Verme Teknikleri Eğitimi (3 saat), Müşteri İlişkileri ve 

Müşteri Memnuniyeti Eğitimi (3 saat), İş Analizi ve Görev Tanımları Eğitimi (3 saat), Müşteri Bulma ve Müşteri İzleme Teknikleri (3 saat), Tahsilat Yöntem ve Politikaları (3 saat), Dijital Pazarlama (3 saat), E-Ticaret (3 saat), Satış becerileri Geliştirme ve İkna Teknikleri (3 saat) , Ekip Yönetimi (3 saat), Aile Şirketlerinin Kurumsallaşması (3 saat), Takım Kurmak ve Motivasyonunu Sağlama (3 saat),

Çalışan Aidiyeti Sağlama (3 saat), Telefonda Satış ve İkna Teknileri Eğitimi (3 saat), Duygusal Zekanın Kurumsallaşmaya Etkisi (3 saat), İleri Excel Eğitimi (6 saat) şeklinde planlandığı bildirildi.

 

BUTSO tarafından yapılan açıklamada, “Değerli Üyelerimiz, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak; üyelerimizin kişisel ve mesleki gelişimlerine verdiğimiz önemden dolayı 2019 yılı sonuna kadar yüz yüze eğitim ve seminerler gerçekleştirdik. 2020 Yılı içerisinde de yüz yüze eğitim ve seminerler planlamamıza rağmen Pandemi süreci buna engel olmuştur. Sonuç olarak, Eğitimler yeterli talep olması halinde, zoom üzerinden online ve ücretsiz olarak verilmesi planlanmıştır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.