BURDUR’UN YEŞİLOVA İLÇESİ’NDE BİR KÖY KARANTİNAYA ALINDI

Gündem 07.04.2021 - 09:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’UN YEŞİLOVA İLÇESİ’NDE BİR KÖY KARANTİNAYA ALINDI

BİR KÖY KARANTİNAYA ALINDI.
Burdur'da artan vaka sayıları nedeniyle karantinaya alınan köy sayıları da her geçen gün artıyor.   Burdur'un Yeşilova İlçesi’nde bir köy karantinaya alındı.   Yeşilova Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, "İlçemiz Gençali Köyünde Covid-19 vaka sayısının artması, buna bağlı olarak temaslı sayısındaki ciddi artış sebebiyle; Gençali Köyümüze giriş ve çıkışların sınırlandırılması ihtiyacını doğurmuştur. 06/04/ 2021 tarih ve 14 sayılı İlçe Hıfzıssıhha kurul kararı ile 06/04/2021 saat 17:00’dan itibaren yeni bir karar alınıncaya kadar köy karantinası başlamıştır. Saygıyla duyurulur." denildi.  
BİR KÖY KARANTİNAYA ALINDI.

Burdur'da artan vaka sayıları nedeniyle karantinaya alınan köy sayıları da her geçen gün artıyor.

 

Burdur'un Yeşilova İlçesi’nde bir köy karantinaya alındı.

 

Yeşilova Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, "İlçemiz Gençali Köyünde Covid-19 vaka sayısının artması, buna bağlı olarak temaslı sayısındaki ciddi artış sebebiyle; Gençali Köyümüze giriş ve çıkışların sınırlandırılması ihtiyacını doğurmuştur. 06/04/ 2021 tarih ve 14 sayılı İlçe Hıfzıssıhha kurul kararı ile 06/04/2021 saat 17:00’dan itibaren yeni bir karar alınıncaya kadar köy karantinası başlamıştır. Saygıyla duyurulur." denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.