BURDUR'UN TEFENNİ İLÇESİ'NDE PROJELER ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR

Gündem 24.03.2021 - 09:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'UN TEFENNİ İLÇESİ'NDE PROJELER ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR

BURDUR'UN TEFENNİ İLÇESİ'NDE PROJELER ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR
Burdur'un Tefenni İlçesi'nde projeler aralıksız sürdürülüyor.     Tefenni İlçesi'nde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Belediye Başkanı Ümit Alagöz, küçük sanayi sitesinin 26 Bin M2'lik alanın daha kamulaştırılmasına karar verildiğini duyurdu.   Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı açıklamada, "Küçük Sanayii sitesi kamulaştırmasında 26000 m2lik ikinci dosyada da karar verilmiştir. Dolayısı ile ilk tapu ile beraber 32000 m2’lik alanın kamulaştırılması tamamlanmıştır. Başta sanayi esnafımız olmak üzere tüm İlçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah. Saygılarımla. " ifadelerini kullandı.    
BURDUR'UN TEFENNİ İLÇESİ'NDE PROJELER ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR

Burdur'un Tefenni İlçesi'nde projeler aralıksız sürdürülüyor.

 

 

Tefenni İlçesi'nde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Belediye Başkanı Ümit Alagöz, küçük sanayi sitesinin 26 Bin M2'lik alanın daha kamulaştırılmasına karar verildiğini duyurdu.

 

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı açıklamada, "Küçük Sanayii sitesi kamulaştırmasında 26000 m2lik ikinci dosyada da karar verilmiştir. Dolayısı ile ilk tapu ile beraber 32000 m2’lik alanın kamulaştırılması tamamlanmıştır. Başta sanayi esnafımız olmak üzere tüm İlçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah. Saygılarımla. " ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.