Burdur Ticaret Borsası'ndan 1000 aileye yardım paketi

Kültür 31.05.2019 - 10:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Ticaret Borsası'ndan 1000 aileye yardım paketi

Burdur Ticaret Borsası (BTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)un katkılarıyla, geleneksel hale getirdiği Ramazan yardımlarını, bu yıl da devam ettirdi.
Burdur Ticaret Borsası (BTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)un katkılarıyla, geleneksel hale getirdiği Ramazan yardımlarını, bu yıl da devam ettirdi. Borsası yönetimi, yardım paketleri için çeşitli firmalardan aldığı teklif sonucunda, kaliteli ve fiyatı uygun olan ürünleri tespit ederek, içerisinde temel gıdalar olan çay, un, zeytin, fasulye, nohut, pirinç, makarna, şeker, sıvı yağ, salça vs. bulunan toplam 1000 adet gıda paketi hazırlanarak, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.    Ramazan ayının, birlik ve beraberliğin pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı aylardan biri olduğunu ifade eden Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, “TOBB ve Borsamızın ilave desteğiyle her yıl ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gıda yardımı yapılıyor. Esnaflarımızdan istediğimiz en uygun telifler sonucunda, aldığımız gıda maddeleri ile 1000 adet paket hazırladık” şeklinde konuştu. Gıda paketlerinin, her yıl olduğu gibi bu yıl da il merkezinin yanı sıra Borsa üyesi ve Borsa’ya üye kooperatif başkanlarının aracılığı ile ilçe, belde ve köylerdeki gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını aktaran Borsa Başkanı Gündüzalp, “Amacımız, gıda paketlerini gelişi güzel dağıtmak değil, gerçek ihtiyacı olan ailelere ulaştırmaktır. Merkez’de, bazı mahalle muhtarlarımızın referanslarıyla, ilçe ve köylerde ise meclis üyesi arkadaşlarımızın ve kooperatif başkanlarımızın destekleriyle gıda paketinin dağıtımını yaptık” şeklinde konuştu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin yapmış olduğu katkıdan dolayı başta M. Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Borsa Başkanı Gündüzalp, “Üzerimize düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirebildiysek ne mutlu bize. Bu vesile ile Ramazan Ayının camialarımıza ve İslam âlemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, başta üyelerimiz olmak üzere tüm Müslüman aleminin Mübarek Ramazan Bayramını şimdiden kutluyorum” dedi.  
Burdur Ticaret Borsası (BTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)un katkılarıyla, geleneksel hale getirdiği Ramazan yardımlarını, bu yıl da devam ettirdi.

Burdur Ticaret Borsası (BTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)un katkılarıyla, geleneksel hale getirdiği Ramazan yardımlarını, bu yıl da devam ettirdi. Borsası yönetimi, yardım paketleri için çeşitli firmalardan aldığı teklif sonucunda, kaliteli ve fiyatı uygun olan ürünleri tespit ederek, içerisinde temel gıdalar olan çay, un, zeytin, fasulye, nohut, pirinç, makarna, şeker, sıvı yağ, salça vs. bulunan toplam 1000 adet gıda paketi hazırlanarak, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. 

 

Ramazan ayının, birlik ve beraberliğin pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı aylardan biri olduğunu ifade eden Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, “TOBB ve Borsamızın ilave desteğiyle her yıl ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gıda yardımı yapılıyor. Esnaflarımızdan istediğimiz en uygun telifler sonucunda, aldığımız gıda maddeleri ile 1000 adet paket hazırladık” şeklinde konuştu.

Gıda paketlerinin, her yıl olduğu gibi bu yıl da il merkezinin yanı sıra Borsa üyesi ve Borsa’ya üye kooperatif başkanlarının aracılığı ile ilçe, belde ve köylerdeki gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını aktaran Borsa Başkanı Gündüzalp, “Amacımız, gıda paketlerini gelişi güzel dağıtmak değil, gerçek ihtiyacı olan ailelere ulaştırmaktır. Merkez’de, bazı mahalle muhtarlarımızın referanslarıyla, ilçe ve köylerde ise meclis üyesi arkadaşlarımızın ve kooperatif başkanlarımızın destekleriyle gıda paketinin dağıtımını yaptık” şeklinde konuştu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin yapmış olduğu katkıdan dolayı başta M. Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Borsa Başkanı Gündüzalp, “Üzerimize düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirebildiysek ne mutlu bize. Bu vesile ile Ramazan Ayının camialarımıza ve İslam âlemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, başta üyelerimiz olmak üzere tüm Müslüman aleminin Mübarek Ramazan Bayramını şimdiden kutluyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.