Burdur şekeri 5. sırada

Ekonomi 13.12.2019 - 12:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur şekeri 5. sırada

“Türk Şeker’in üretimde 5’ incisi Burdur Şekeri”
  AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve İl Başkan Yardımcısı Kaya Çelik ile birlikte Burdur Şeker Fabrikasını ziyaret etti.   Ziyaretleri kapsamında Burdur Şeker Fabrikasını ziyaret eden AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi beraberindekiler ile birlikte fabrika binasını gezerek çalışmalar ve pancar alım kampanyası hakkında  Burdur Şeker Fabrikası Müdürü  Yıldıray Özbay’dan bilgi aldı.   AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; ‘’Pancar hasadının başlaması ile birlikte fabrika çalışmaya başlıyor. Toplanan pancarlar işlenerek şeker üretimi başlamış oluyor. Burdur Şeker Fabrikamızda kampanyanın 78. gününde 55 Milyon Kg. Şeker üretimi yapılarak 406.600.000 Kg. Pancar işlenmiş. Kıymetli müdürümüzden aldığımız bilgiye göre 70 Milyon Kg. şeker üretimini hedefliyorlar. Fabrika  günlük 5.200 ton pancar işleme ile Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. ait 15 fabrika arasında 5. Sırada. İtina ile ülkemizin en güzel tatlarından biri olan Burdur Şekerimizin gece gündüz yoğun bir şekilde çalışarak üretimini gerçekleştiren tüm çalışanlara teşekkür ediyorum’’ dedi.
“Türk Şeker’in üretimde 5’ incisi Burdur Şekeri”

 

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve İl Başkan Yardımcısı Kaya Çelik ile birlikte Burdur Şeker Fabrikasını ziyaret etti.

 

Ziyaretleri kapsamında Burdur Şeker Fabrikasını ziyaret eden AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi beraberindekiler ile birlikte fabrika binasını gezerek çalışmalar ve pancar alım kampanyası hakkında  Burdur Şeker Fabrikası Müdürü  Yıldıray Özbay’dan bilgi aldı.

 

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; ‘’Pancar hasadının başlaması ile birlikte fabrika çalışmaya başlıyor. Toplanan pancarlar işlenerek şeker üretimi başlamış oluyor. Burdur Şeker Fabrikamızda kampanyanın 78. gününde 55 Milyon Kg. Şeker üretimi yapılarak 406.600.000 Kg. Pancar işlenmiş. Kıymetli müdürümüzden aldığımız bilgiye göre 70 Milyon Kg. şeker üretimini hedefliyorlar. Fabrika  günlük 5.200 ton pancar işleme ile Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. ait 15 fabrika arasında 5. Sırada. İtina ile ülkemizin en güzel tatlarından biri olan Burdur Şekerimizin gece gündüz yoğun bir şekilde çalışarak üretimini gerçekleştiren tüm çalışanlara teşekkür ediyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.