BURDUR İŞKUR TÜRKİYE 1’İNCİSİ OLDU

Gündem 05.04.2021 - 09:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR İŞKUR TÜRKİYE 1’İNCİSİ OLDU

BURDUR İŞKUR TÜRKİYE 1’İNCİSİ OLDU
Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün 2021 yılı için 81 İŞKUR İl Müdürlüğüne vermiş olduğu İstihdam odaklı 14 hedefin yılın ilk 3 ayında Ocak-Şubat-Mart 12 tanesinde ideal oranı yakalayan Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü bu kapsamdaki mart ayı çalışmalarında Türkiye 1.si oldu.     Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Burdur Valisi Ali Arslantaş özellikle pandemi süreci içerisinde yakalanan bu başarıdan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre Akalın’ın şahsında bütün kurum personelini kutladığını ifade etti. İlimizde istihdam ve üretime destek olmak üzere işbaşı eğitim programları ve nitelikli ara eleman açığının giderilmesine yönelik açılan istihdam garantili meslekî eğitim kursları ile iş yerleri ve iş arayan vatandaşlarımıza yönelik verilen danışmanlık hizmetlerini önemsediklerini ve bu çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Vali Arslantaş bu doğrultuda İŞKUR Müdürlüğümüz tarafından bizzat sahada yapılan çalışmaların meyvesinin alındığını görmekten mutlu olduklarını ifade etti.   Mart Ayı İçerisinde Özel Sektör Direk Sigortalı işe yerleştirme621 kişi. Özel Sektör Direk Sigortalı Engelli işe yerleştirme 23 kişi. İşbaşı Eğitim Programı ile işe yerleştirilen161 kişi. Direk Sigortalı İşe Yerleştirme ve İşbaşı Eğitim Programı ile İşe Yerleştirme toplam 782 kişi. Ziyaret edilen işyeri 429  
BURDUR İŞKUR TÜRKİYE 1’İNCİSİ OLDU

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün 2021 yılı için 81 İŞKUR İl Müdürlüğüne vermiş olduğu İstihdam odaklı 14 hedefin yılın ilk 3 ayında Ocak-Şubat-Mart 12 tanesinde ideal oranı yakalayan Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü bu kapsamdaki mart ayı çalışmalarında Türkiye 1.si oldu.

 

 

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Burdur Valisi Ali Arslantaş özellikle pandemi süreci içerisinde yakalanan bu başarıdan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre Akalın’ın şahsında bütün kurum personelini kutladığını ifade etti.

İlimizde istihdam ve üretime destek olmak üzere işbaşı eğitim programları ve nitelikli ara eleman açığının giderilmesine yönelik açılan istihdam garantili meslekî eğitim kursları ile iş yerleri ve iş arayan vatandaşlarımıza yönelik verilen danışmanlık hizmetlerini önemsediklerini ve bu çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Vali Arslantaş bu doğrultuda İŞKUR Müdürlüğümüz tarafından bizzat sahada yapılan çalışmaların meyvesinin alındığını görmekten mutlu olduklarını ifade etti.

 

Mart Ayı İçerisinde

Özel Sektör Direk Sigortalı işe yerleştirme621 kişi.

Özel Sektör Direk Sigortalı Engelli işe yerleştirme 23 kişi.

İşbaşı Eğitim Programı ile işe yerleştirilen161 kişi.

Direk Sigortalı İşe Yerleştirme ve İşbaşı Eğitim Programı ile İşe Yerleştirme toplam 782 kişi.

Ziyaret edilen işyeri 429

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.