BURDUR İŞKUR NİSAN AYI TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Gündem 04.05.2021 - 09:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR İŞKUR NİSAN AYI TÜRKİYE BİRİNCİSİ

BURDUR İŞKUR NİSAN AYI TÜRKİYE BİRİNCİSİ
Burdur İŞKUR mart ayında yakalamış olduğu Türkiye 1’inciliği bırakmayarak, Nisan ayında da Türkiye 1’incisi oldu.   Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü'nün,   2021 yılı için 81 İŞKUR İl Müdürlüğü'ne vermiş olduğu İstihdam odaklı 14 hedefin, yılın ilk 4 ayında (Ocak-Şubat-Mart-Nisan) 13 tanesinde ideal oranı yakalayan "Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü" yılın ilk 3 ayında yakalamış olduğu Türkiye 1’inciliği bırakmayarak Nisan ayı çalışmalarında da Türkiye 1.'si oldu.   Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan İl Müdürü AKALIN, özellikle pandemi süreci içerisinde yakalanan bu başarıdan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan tüm personeline özverili ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarından ötürü teşekkür etti.   İŞKUR Ailesi olarak, işveren ile iş arayan arasında köprü görevini üstlendiklerini belirten İl Müdürü AKALIN İlimizde istihdam ve üretime destek olmak üzere, işbaşı eğitim programları ve nitelikli iş gücü açığının giderilmesine yönelik açılan istihdam garantili meslekî eğitim kursları ile işveren ve iş arayan vatandaşlarımıza yönelik verilen danışmanlık hizmetlerini önemsediklerini ve bu çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti. Bu doğrultuda İŞKUR İl Müdürlüğümüz tarafından bizzat sahada yapılan çalışmaların meyvesinin alındığını görmekten mutlu olduklarını ifade etti.   Nisan Ayı İçerisinde; ✅Özel Sektör Direkt Sigortalı İşe Yerleştirme ➡️719 kişi.   ✅Özel Sektör Direkt Sigortalı Engelli İşe Yerleştirme ➡️13 kişi.   ✅İşbaşı Eğitim Programı ile İşe Yerleştirme ➡️155 kişi.   ✅Direkt Sigortalı İşe Yerleştirme ve İşbaşı Eğitim Programı ile İşe Yerleştirme toplam ➡️874 kişi.   ✅Ziyaret Edilen İşyeri ➡️224   ✅Bireysel Danışmanlık Hizmeti Verilen Vatandaş ➡️574    
BURDUR İŞKUR NİSAN AYI TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Burdur İŞKUR mart ayında yakalamış olduğu Türkiye 1’inciliği bırakmayarak, Nisan ayında da Türkiye 1’incisi oldu.

 

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü'nün,

 

2021 yılı için 81 İŞKUR İl Müdürlüğü'ne vermiş olduğu İstihdam odaklı 14 hedefin, yılın ilk 4 ayında (Ocak-Şubat-Mart-Nisan) 13 tanesinde ideal oranı yakalayan "Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü" yılın ilk 3 ayında yakalamış olduğu Türkiye 1’inciliği bırakmayarak Nisan ayı çalışmalarında da Türkiye 1.'si oldu.

 

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan İl Müdürü AKALIN, özellikle pandemi süreci içerisinde yakalanan bu başarıdan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan tüm personeline özverili ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

 

İŞKUR Ailesi olarak, işveren ile iş arayan arasında köprü görevini üstlendiklerini belirten İl Müdürü AKALIN İlimizde istihdam ve üretime destek olmak üzere, işbaşı eğitim programları ve nitelikli iş gücü açığının giderilmesine yönelik açılan istihdam garantili meslekî eğitim kursları ile işveren ve iş arayan vatandaşlarımıza yönelik verilen danışmanlık hizmetlerini önemsediklerini ve bu çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti. Bu doğrultuda İŞKUR İl Müdürlüğümüz tarafından bizzat sahada yapılan çalışmaların meyvesinin alındığını görmekten mutlu olduklarını ifade etti.

 

Nisan Ayı İçerisinde;

✅Özel Sektör Direkt Sigortalı İşe Yerleştirme ➡️719 kişi.

 

✅Özel Sektör Direkt Sigortalı Engelli İşe Yerleştirme ➡️13 kişi.

 

✅İşbaşı Eğitim Programı ile İşe Yerleştirme ➡️155 kişi.

 

✅Direkt Sigortalı İşe Yerleştirme ve İşbaşı Eğitim Programı ile İşe Yerleştirme toplam ➡️874 kişi.

 

✅Ziyaret Edilen İşyeri ➡️224

 

✅Bireysel Danışmanlık Hizmeti Verilen Vatandaş ➡️574

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.