BURDUR ESNAFI BAYRAMDA SOLUK ALDI

Ekonomi 11.06.2019 - 12:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR ESNAFI BAYRAMDA SOLUK ALDI

Ülke genelinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatili daralan ekonomiye can simidi oldu
Ülke genelinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatili daralan ekonomiye  can simidi oldu.Milyonlarca insan bayram tatilini fırsat bilerek iş turizmini canlandırırken, Burdur’da da esnafın yüzü güldü.Burdur’a bayram ziyareti için gelen yerli ve yabancı yolcular sayesinde esnafın yüzü gülerken, bir nebze olsun daralan ekonomi nefes aldı. Burdur merkeze aile ziyareti için yada farklı nedenlerle gelenlerin,şehrin konumu nedeniyle çarşı içini yürüyerek gezmesi orada bulunan esnaflara uğramasına sebep oldu. Yerel halkın bir kısmının tatil için şehir dışına gittiği bilinen Burdur merkezde,dışarıdan gelen ziyaretçi sayısının fazla olması nedeniyle Burdur esnafı bayram etti.Tatillerde şehir dışından gelenler sayesinde dükkanlarının dolduğunu,normal zamanlarda yerel halkın şehir dışını tercih ettiğinden yakınan esnaflar,şehir merkezindeki dükkanlar tercih edilirse ürün  seçeneklerinin daha da artacağını dile getirdiler.
Ülke genelinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatili daralan ekonomiye can simidi oldu

Ülke genelinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatili daralan ekonomiye  can simidi oldu.Milyonlarca insan bayram tatilini fırsat bilerek iş turizmini canlandırırken, Burdur’da da esnafın yüzü güldü.Burdur’a bayram ziyareti için gelen yerli ve yabancı yolcular sayesinde esnafın yüzü gülerken, bir nebze olsun daralan ekonomi nefes aldı.

Burdur merkeze aile ziyareti için yada farklı nedenlerle gelenlerin,şehrin konumu nedeniyle çarşı içini yürüyerek gezmesi orada bulunan esnaflara uğramasına sebep oldu.

Yerel halkın bir kısmının tatil için şehir dışına gittiği bilinen Burdur merkezde,dışarıdan gelen ziyaretçi sayısının fazla olması nedeniyle Burdur esnafı bayram etti.Tatillerde şehir dışından gelenler sayesinde dükkanlarının dolduğunu,normal zamanlarda yerel halkın şehir dışını tercih ettiğinden yakınan esnaflar,şehir merkezindeki dükkanlar tercih edilirse ürün  seçeneklerinin daha da artacağını dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.