BURDUR'DA TAMAMLANAN TESİSLERİN AÇILIŞI YAPILDI

Gündem 29.03.2021 - 15:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'DA TAMAMLANAN TESİSLERİN AÇILIŞI YAPILDI

BURDUR'DA TAMAMLANAN TESİSLERİN AÇILIŞI YAPILDI
Türkiye'de ilk kez düzenlenecek Su Şûrası'nın tanıtımı ve Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan 363 tesisin hizmete alınma töreni düzelendi.   Su Şurası Lansmanı kapsamında Devlet Su İşleri DSİ tarafından yapımı tamamlanan 363 tesisin açılışı da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirildi. Törene katılım gösteren AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik, Burdur’da toplam yatırım tutarı 134.286.630 TL olan 12 tesisin de törende açılışının yapılacağını söyledi. Su Şurasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışının gerçekleştirildiği 12 tesisi liste halinde paylaşan Milletvekili Özçelik, yatırımların Burdur’a hayırlı olmasını diledi.  
BURDUR'DA TAMAMLANAN TESİSLERİN AÇILIŞI YAPILDI

Türkiye'de ilk kez düzenlenecek Su Şûrası'nın tanıtımı ve Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan 363 tesisin hizmete alınma töreni düzelendi.

 

Su Şurası Lansmanı kapsamında Devlet Su İşleri DSİ tarafından yapımı tamamlanan 363 tesisin açılışı da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirildi.

Törene katılım gösteren AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik, Burdur’da toplam yatırım tutarı 134.286.630 TL olan 12 tesisin de törende açılışının yapılacağını söyledi. Su Şurasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışının gerçekleştirildiği 12 tesisi liste halinde paylaşan Milletvekili Özçelik, yatırımların Burdur’a hayırlı olmasını diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.