BURDUR’DA SAĞLIK YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

Gündem 23.12.2020 - 09:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’DA SAĞLIK YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

Sağlık yatırımların hızla tamamlanması için görüşmeler devam edecek…
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Burdur’da devam eden sağlık yatırımlarına Sağlık Bakanlığından ek ödenek ayrıldığını belirtti.   “2 YATIRIMA 1.069.000 TL ÖDENEK” Burdur’da yapımı devam eden sağlık yatırımları ile ilgili bilgi veren Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “İlimiz genelinde devam eden yatırımları takip ediyor, hızla bitirilmesi için görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz. Burdur Merkez 9 nolu ASM+112 ASHİ binası ve Bucak Alaattin Mahallesi 3 Nolu ASM binası yapımı için Sağlık Bakanlığımızla yapmış olduğumuz görüşmeler sonrasında 1.069.000 TL ödenek Bakanlığımız tarafından İl Özel İdaremize gönderilmiştir. Yatırımların hızla tamamlanması için görüşmelerimize devam edeceğiz.” Şeklinde açıklamada 
Sağlık yatırımların hızla tamamlanması için görüşmeler devam edecek…

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Burdur’da devam eden sağlık yatırımlarına Sağlık Bakanlığından ek ödenek ayrıldığını belirtti.

 

“2 YATIRIMA 1.069.000 TL ÖDENEK”
Burdur’da yapımı devam eden sağlık yatırımları ile ilgili bilgi veren Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “İlimiz genelinde devam eden yatırımları takip ediyor, hızla bitirilmesi için görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz. Burdur Merkez 9 nolu ASM+112 ASHİ binası ve Bucak Alaattin Mahallesi 3 Nolu ASM binası yapımı için Sağlık Bakanlığımızla yapmış olduğumuz görüşmeler sonrasında 1.069.000 TL ödenek Bakanlığımız tarafından İl Özel İdaremize gönderilmiştir. Yatırımların hızla tamamlanması için görüşmelerimize devam edeceğiz.” Şeklinde açıklamada 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.