Burdur'da ‘On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal’ temalı resim ve kompozisyon yarışması

Kültür 18.03.2021 - 09:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur'da ‘On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal’ temalı resim ve kompozisyon yarışması

Burdur'da ‘On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal’ temalı resim ve kompozisyon yarışması
Burdur Müftülüğünce, İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yılı anısına "On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal" temalı düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Diyanet İşleri Başkanlığınca genç nesillerin İstiklal Marşı'nı ve Mehmet Akif Ersoy'u daha iyi anlamaları ve tanımaları için farkındalık oluşturmak amacıyla lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında Burdur'da dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Resimde birinci olan Hüseyin Türker Ortaokulu öğrencisi Emre Altınışık ve kompozisyon birincisi Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi öğrencisi Sude Naz Sevim, hediyelerini Burdur Müftüsü Enver Türkmen'den aldı.  Türkmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin yarışmaya ilgi gösterdiğini belirterek, "Gençleri tarihleriyle barışık ve tarihlerini bilerek geleceğe hazırlamak için ödüllendirdik." dedi.
Burdur'da ‘On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal’ temalı resim ve kompozisyon yarışması

Burdur Müftülüğünce, İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yılı anısına "On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal" temalı düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca genç nesillerin İstiklal Marşı'nı ve Mehmet Akif Ersoy'u daha iyi anlamaları ve tanımaları için farkındalık oluşturmak amacıyla lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında Burdur'da dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Resimde birinci olan Hüseyin Türker Ortaokulu öğrencisi Emre Altınışık ve kompozisyon birincisi Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi öğrencisi Sude Naz Sevim, hediyelerini Burdur Müftüsü Enver Türkmen'den aldı. 

Türkmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin yarışmaya ilgi gösterdiğini belirterek, "Gençleri tarihleriyle barışık ve tarihlerini bilerek geleceğe hazırlamak için ödüllendirdik." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.