Burdur'da müstakil evin çatısında çıkan yangın söndürüldü

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 18.07.2021 - 21:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur'da müstakil evin çatısında çıkan yangın söndürüldü

Burdur'da müstakil evin çatısında çıkan yangın söndürüldü
 Burdur'da müstakil evin çatı katında çıkan yangın itfaiye ve çevredekiler tarafından söndürüldü. Şirinevler Mahallesi'ndeki müstakil evin çatı katında ilk belirlemelere göre elektrik kablolarından kaynaklanan yangın çıktı. Evin çatısından dumanların çıktığını gören bir mahalle sakini, evde yalnız yaşayan Fadime Ölmez'i (74) kurtarmak için balkondan eve girdi. O sırada banyoda olan yaşlı kadını uyaran ve evi tahliye etmesini sağlayan vatandaş, yangın tüpüyle alevlere müdahale etti. İhbar üzerine eve gelen itfaiye ekiplerinin kısa sürede söndürdüğü yangında, çatı katındaki eşyalar hasar gördü.  
Burdur'da müstakil evin çatısında çıkan yangın söndürüldü

 Burdur'da müstakil evin çatı katında çıkan yangın itfaiye ve çevredekiler tarafından söndürüldü.

Şirinevler Mahallesi'ndeki müstakil evin çatı katında ilk belirlemelere göre elektrik kablolarından kaynaklanan yangın çıktı.

Evin çatısından dumanların çıktığını gören bir mahalle sakini, evde yalnız yaşayan Fadime Ölmez'i (74) kurtarmak için balkondan eve girdi.

O sırada banyoda olan yaşlı kadını uyaran ve evi tahliye etmesini sağlayan vatandaş, yangın tüpüyle alevlere müdahale etti.

İhbar üzerine eve gelen itfaiye ekiplerinin kısa sürede söndürdüğü yangında, çatı katındaki eşyalar hasar gördü.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.