BURDUR'DA KORKUTAN VAKA ARTIŞI

Sağlık 28.07.2021 - 11:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'DA KORKUTAN VAKA ARTIŞI

Haftalık Vaka Haritası Açıklandı Burdur'da Korkutan Vaka Artışı...
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca illerin haftalık vaka sayılarını harita üzerinde paylaştı.     Bakan Koca sosyal medya hesabından haftalık il il vaka sayısını açıkladı.  17 Temmuz- 23 Temmuz koronavirüs haritasına göre Burdur’da her 100 binde 65,15 vaka bulunurken, Antalya’da 75,97 ve Isparta’da 67,15 olarak açıklandı. Buna göre 10 Temmuz- 16 Temmuz koronavirüs haritası ile karşılaştırma yapıldığında Burdur ve Antalya’da gözle görülür bir artış yaşanır iken Isparta’da bir miktar düşüş yaşandı.  
Haftalık Vaka Haritası Açıklandı Burdur'da Korkutan Vaka Artışı...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca illerin haftalık vaka sayılarını harita üzerinde paylaştı.

 

 

Bakan Koca sosyal medya hesabından haftalık il il vaka sayısını açıkladı. 

17 Temmuz- 23 Temmuz koronavirüs haritasına göre Burdur’da her 100 binde 65,15 vaka bulunurken, Antalya’da 75,97 ve Isparta’da 67,15 olarak açıklandı.


Buna göre 10 Temmuz- 16 Temmuz koronavirüs haritası ile karşılaştırma yapıldığında Burdur ve Antalya’da gözle görülür bir artış yaşanır iken Isparta’da bir miktar düşüş yaşandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.