BURDUR’DA İKİNCİ YAĞLI GÜREŞLER İÇİN START VERİLDİ

Spor 26.06.2019 - 14:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’DA İKİNCİ YAĞLI GÜREŞLER İÇİN START VERİLDİ

Burdur Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu yağlı güreşlerin yeni tarihi belli oldu.
Burdur Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu yağlı güreşlerin yeni tarihi belli oldu. Bu yıl ikincisi yapılacak olan güreşlerin 17 Ağustos 2019 tarihinde yapılacağını Burdur Belediye Başkanı ALİ ORKUN ERCENGİZ düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında bizzat kendisi açıkladı. Basının neredeyse tamamının yer aldığı kahvaltıya Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker ve CHP İl Başkanı İzzet Akbulut da katılım sağladı. Ercengiz ise basın açıklamasında: “İlkini geçtiğimiz yıl Dünya Barış gününde düzenlediğimiz, bu yıl da ikincisini düzenleyecek olduğumuz Ata sporumuz olan yağlı güreşlerin ilk hedefi gençleri kötü alışkanlıkların dışında tutmak ve spora yöneltmektir. Geçen yılki güreş müsabakalarında katılımın yoğun olması bizi sevindirirken, bazı eksikliklerimiz olduğunun farkındayız. Bu yıl o eksiklikleri de kapatarak daha yoğun bir katılım bekliyoruz. Bazı kesimlerin ne gerek var burada yapılmasına gibi söylemlerinin katılımın çokluğu ile yersiz olduğunu da görmüş olduk. Her türlü spor dalına ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz. Tüm güreş severleri 17 Ağustos’ta Burdur’a bekliyoruz.” Şeklindeki sözlere yer verdi.
Burdur Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu yağlı güreşlerin yeni tarihi belli oldu.

Burdur Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu yağlı güreşlerin yeni tarihi belli oldu. Bu yıl ikincisi yapılacak olan güreşlerin 17 Ağustos 2019 tarihinde yapılacağını Burdur Belediye Başkanı ALİ ORKUN ERCENGİZ düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında bizzat kendisi açıkladı. Basının neredeyse tamamının yer aldığı kahvaltıya Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker ve CHP İl Başkanı İzzet Akbulut da katılım sağladı. Ercengiz ise basın açıklamasında:

“İlkini geçtiğimiz yıl Dünya Barış gününde düzenlediğimiz, bu yıl da ikincisini düzenleyecek olduğumuz Ata sporumuz olan yağlı güreşlerin ilk hedefi gençleri kötü alışkanlıkların dışında tutmak ve spora yöneltmektir. Geçen yılki güreş müsabakalarında katılımın yoğun olması bizi sevindirirken, bazı eksikliklerimiz olduğunun farkındayız. Bu yıl o eksiklikleri de kapatarak daha yoğun bir katılım bekliyoruz. Bazı kesimlerin ne gerek var burada yapılmasına gibi söylemlerinin katılımın çokluğu ile yersiz olduğunu da görmüş olduk. Her türlü spor dalına ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz. Tüm güreş severleri 17 Ağustos’ta Burdur’a bekliyoruz.” Şeklindeki sözlere yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.