BURDUR'DA İKİ ARACIN ÇARPIŞTIĞI KAZADA KARANTİNA ŞOKU YAŞANDI

Gündem 16.04.2021 - 14:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'DA İKİ ARACIN ÇARPIŞTIĞI KAZADA KARANTİNA ŞOKU YAŞANDI

BURDUR'DA İKİ ARACIN ÇARPIŞTIĞI KAZADA KARANTİNA ŞOKU YAŞANDI
Burdur'da iki aracın çarpıştığı kazada yaralanan olmazken, araçtakilerden İbrahim A.'nın karantinada olması gerektiği anlaşılınca ambulans istendi.   Burdur’da iki aracın çarpıştığı kazada yaralanan olmazken, araçtakilerden İbrahim A.'nın karantinada olması gerektiği anlaşılınca ambulans istendi. Gelen ambulansın bir otomobile çarpması üzerine İbrahim A., çağrılan ikinci ambulansla karantinaya gireceği yurda götürüldü.   Burdur Konak Mahallesi Rıza Doğrul Caddesi'nde dün akşam üzeri meydana gelen trafik kazasında, Merve G. yönetimindeki 15 AV 300 plakalı otomobil ile Ferit Tarık S. yönetimindeki 32 LH 528 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Yaralananın olmadığı kazada kimlik bilgilerini inceleyen polis, hafif ticari araçta yolcu olarak bulunan İbrahim A.'nın hasta izlem kaydı olduğunu tespit etti ve KYK Yurdunda karantinaya alınması için ambulans çağırdı.   İbrahim A.'yı almaya gelen ambulans, Rıza Doğrul Caddesi girişinde park halindeki bir otomobile çarptı. Trafik ekipleri bu kazaya ederken, İbrahim A.'yı alması için yeni bir ambulans istendi. Gelen ikinci ambulansa alınan İbrahim A., götürüldüğü KYK Yurdunda karantinaya alındı. Kazaya karışan otomobiller çekici yardımıyla otoparka çekildi.
BURDUR'DA İKİ ARACIN ÇARPIŞTIĞI KAZADA KARANTİNA ŞOKU YAŞANDI

Burdur'da iki aracın çarpıştığı kazada yaralanan olmazken, araçtakilerden İbrahim A.'nın karantinada olması gerektiği anlaşılınca ambulans istendi.

 

Burdur’da iki aracın çarpıştığı kazada yaralanan olmazken, araçtakilerden İbrahim A.'nın karantinada olması gerektiği anlaşılınca ambulans istendi. Gelen ambulansın bir otomobile çarpması üzerine İbrahim A., çağrılan ikinci ambulansla karantinaya gireceği yurda götürüldü.

 

Burdur Konak Mahallesi Rıza Doğrul Caddesi'nde dün akşam üzeri meydana gelen trafik kazasında, Merve G. yönetimindeki 15 AV 300 plakalı otomobil ile Ferit Tarık S. yönetimindeki 32 LH 528 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Yaralananın olmadığı kazada kimlik bilgilerini inceleyen polis, hafif ticari araçta yolcu olarak bulunan İbrahim A.'nın hasta izlem kaydı olduğunu tespit etti ve KYK Yurdunda karantinaya alınması için ambulans çağırdı.

 

İbrahim A.'yı almaya gelen ambulans, Rıza Doğrul Caddesi girişinde park halindeki bir otomobile çarptı. Trafik ekipleri bu kazaya ederken, İbrahim A.'yı alması için yeni bir ambulans istendi. Gelen ikinci ambulansa alınan İbrahim A., götürüldüğü KYK Yurdunda karantinaya alındı. Kazaya karışan otomobiller çekici yardımıyla otoparka çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.