BURDUR'DA HAZIRLIKLAR TAMAM 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANACAK

Gündem 22.04.2021 - 15:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'DA HAZIRLIKLAR TAMAM 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANACAK

BURDUR'DA HAZIRLIKLAR TAMAM 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANACAK
Her sene olduğu gibi bu sene de 23 Nisan kutlaması için hazırlıklar yapılıyor.    Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bayramın coşkuyla kutlanması için hazırlıklarını yaptı. Koronavirüs kısıtlamasından dolayı vatandaşların evlerinde geçireceği 23 Nisan kutlaması için Başkan Ali Orkun Ercengiz, "Cadde ve sokaklarımızı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlamak üzere Al Bayraklarımız ile süsledik. Değerli hemşerilerim Bayraklarımızı balkonlarımıza pencerelerimize ve evimizin en güzel yerlerine asalım Bayramımızı coşkuyla kutlayalım..." ifadelerini kullandı.  
BURDUR'DA HAZIRLIKLAR TAMAM 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANACAK

Her sene olduğu gibi bu sene de 23 Nisan kutlaması için hazırlıklar yapılıyor. 

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bayramın coşkuyla kutlanması için hazırlıklarını yaptı.

Koronavirüs kısıtlamasından dolayı vatandaşların evlerinde geçireceği 23 Nisan kutlaması için Başkan Ali Orkun Ercengiz, "Cadde ve sokaklarımızı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlamak üzere Al Bayraklarımız ile süsledik.
Değerli hemşerilerim Bayraklarımızı balkonlarımıza pencerelerimize ve evimizin en güzel yerlerine asalım Bayramımızı coşkuyla kutlayalım..." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.