BURDUR'DA DOLANDIRICI OPERASYONU

Asayiş 11.03.2021 - 15:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'DA DOLANDIRICI OPERASYONU

Sıkı takibi sonrası yakalandıktan sonra çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
Burdur'un Ağlasun ilçesine bağlı Dereköy'de onlarca kişiyi tefecilik yöntemiyle dolandırdığı iddia edilen H.A. (61) jandarmanın sıkı takibi sonrası yakalandıktan sonra çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.   Ağlasun'a bağlı Dereköy'de tefecilik yöntemiyle çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddia edilen H.A.'nın yakalanması için çalışma başlatıldı. İl ve ilçe jandarma komutanlığı ekiplerinin Burdur Cumhuriyet Savcılığı izniyle yürüttüğü soruşturma kapsamında takibe alınan H.A.'nın evinde ve aracında arama yapıldı. Bunun sonucunda 25 farklı kişiye ait bono senedi ve antik döneme ait altın para ele geçirildi. Jandarma tarafından gözaltına alınan H.A., savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Burdur sulh ceza hakimliğine çıkarılan H.A. tutuklanarak, Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.  H.A.'nın sonbahar mevsiminde evi yandığı, Ağlasun Belediyesi tarafından evinin yeniden onarılması için yardımda bulunulduğu öğrenildi.
Sıkı takibi sonrası yakalandıktan sonra çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Burdur'un Ağlasun ilçesine bağlı Dereköy'de onlarca kişiyi tefecilik yöntemiyle dolandırdığı iddia edilen H.A. (61) jandarmanın sıkı takibi sonrası yakalandıktan sonra çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
 

Ağlasun'a bağlı Dereköy'de tefecilik yöntemiyle çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddia edilen H.A.'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

İl ve ilçe jandarma komutanlığı ekiplerinin Burdur Cumhuriyet Savcılığı izniyle yürüttüğü soruşturma kapsamında takibe alınan H.A.'nın evinde ve aracında arama yapıldı.

Bunun sonucunda 25 farklı kişiye ait bono senedi ve antik döneme ait altın para ele geçirildi. Jandarma tarafından gözaltına alınan H.A., savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Burdur sulh ceza hakimliğine çıkarılan H.A. tutuklanarak, Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. 
H.A.'nın sonbahar mevsiminde evi yandığı, Ağlasun Belediyesi tarafından evinin yeniden onarılması için yardımda bulunulduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.