BURDUR’DA 23 NİSAN KUTLAMASI

Gündem 23.04.2021 - 12:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’DA 23 NİSAN KUTLAMASI

BURDUR’DA 23 NİSAN KUTLAMASI
Burdur’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.     Tüm Türkiye’de olduğu gibi Burdur’da da koronavirüs pandemisi nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı buruk bir şekilde kutlanıyor.   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Burdur İl Milli Eğitimi Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk büstüne çelenk sunuldu. Tören koronavirüs tedbirleri kapsamında az sayıda bir katılım ile yapılırken törene başta İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay olmak üzere Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Barosu Başkanı Ramazan Gedik ve Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay tarafından Atatürk büstüne çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte tören sona erdi. “Nasıl bir gelecek istiyorsak bugünkü çocuklarımıza da o şekilde yaklaşmalıyız” Tören sonrasında konuşan Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, “Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 101. yıl dönümü ve dünyada ilk ve tek olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Bu bayramı çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve o dönemde silah arkadaşları olan tüm büyüklerimize şükranlarımı arz ediyorum. Tabi çocuklara böylesi bir bayramı armağan etmek aslında onlara devletin ne kadar güvendiğini ve ne kadar önemsediğini gösteren en büyük nişanelerden bir tanesidir diye düşünüyorum. Zira bugünün yetişkinleri bizler, büyüklerimiz ve Devlet büyüklerimiz olsun hepimiz birer çocuktuk. Dolayısıyla aslında nasıl bir gelecek bekliyorsak, nasıl bir gelecek istiyorsak bugünkü çocuklarımıza da o şekilde yaklaşmalıyız, o şekilde eğitim vermeliyiz, onlara güvenmeliyiz. Onların ne kadar değerli olduğunu aslında bizim tabiri caizse geleceğimiz adına bir tarla olduğunu bugün nasıl sürersek yarın onlardan ürün ve hasat alacağımızı bilerek yaklaşmamız gerektiğine inanıyorum. Dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti Devleti çocukları çok önemseyen ve onlara en üst seviyede değer verdiğini aslında bu bayramı onlara armağan ederek göstermiştir. Bizde bugün 101 yıl sonra da aynı gün, ilk günkü heyecanla kutluyoruz. Tabi çocuklarımızdan bu yılda ayrı kalmanın bir burukluğu içerisindeyiz. Ama inşallah önümüzdeki yıl inanıyorum ki binlerce çocuğumuzla yine yan yana geleceğiz. Bayramımız kutlu olsun. Nice 23 Nisanlara huzurla, barış içerisinde ve en önemlisi de sağlık içerisinde kavuşmayı Allah’tan temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.          
BURDUR’DA 23 NİSAN KUTLAMASI

Burdur’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

 

 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Burdur’da da koronavirüs pandemisi nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı buruk bir şekilde kutlanıyor.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Burdur İl Milli Eğitimi Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk büstüne çelenk sunuldu. Tören koronavirüs tedbirleri kapsamında az sayıda bir katılım ile yapılırken törene başta İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay olmak üzere Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Barosu Başkanı Ramazan Gedik ve Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay tarafından Atatürk büstüne çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte tören sona erdi.

“Nasıl bir gelecek istiyorsak bugünkü çocuklarımıza da o şekilde yaklaşmalıyız”

Tören sonrasında konuşan Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, “Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 101. yıl dönümü ve dünyada ilk ve tek olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Bu bayramı çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve o dönemde silah arkadaşları olan tüm büyüklerimize şükranlarımı arz ediyorum. Tabi çocuklara böylesi bir bayramı armağan etmek aslında onlara devletin ne kadar güvendiğini ve ne kadar önemsediğini gösteren en büyük nişanelerden bir tanesidir diye düşünüyorum. Zira bugünün yetişkinleri bizler, büyüklerimiz ve Devlet büyüklerimiz olsun hepimiz birer çocuktuk. Dolayısıyla aslında nasıl bir gelecek bekliyorsak, nasıl bir gelecek istiyorsak bugünkü çocuklarımıza da o şekilde yaklaşmalıyız, o şekilde eğitim vermeliyiz, onlara güvenmeliyiz. Onların ne kadar değerli olduğunu aslında bizim tabiri caizse geleceğimiz adına bir tarla olduğunu bugün nasıl sürersek yarın onlardan ürün ve hasat alacağımızı bilerek yaklaşmamız gerektiğine inanıyorum. Dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti Devleti çocukları çok önemseyen ve onlara en üst seviyede değer verdiğini aslında bu bayramı onlara armağan ederek göstermiştir. Bizde bugün 101 yıl sonra da aynı gün, ilk günkü heyecanla kutluyoruz. Tabi çocuklarımızdan bu yılda ayrı kalmanın bir burukluğu içerisindeyiz. Ama inşallah önümüzdeki yıl inanıyorum ki binlerce çocuğumuzla yine yan yana geleceğiz. Bayramımız kutlu olsun. Nice 23 Nisanlara huzurla, barış içerisinde ve en önemlisi de sağlık içerisinde kavuşmayı Allah’tan temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.