BURDUR'DA 10 YAŞINDA ÇOCUK KAYBOLDU

Asayiş 03.05.2021 - 09:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'DA 10 YAŞINDA ÇOCUK KAYBOLDU

10 Yaşında Çocuk Kayboldu, Burdur Valisi Ali Arslantaş Gelişmeleri Bizzat Takip Ediyor...
Burdur'un Altınyayla İlçesi'ne bağlı Asmabağ Köyü’nde 10 yaşlarında kaybolan erkek çocuğu arama çalışmaları devam ediyor.     2 Mayıs Pazar günü saat 11:00 sularından itibaren haber alınamayan çocuğun bulunması için Akut, UMKE, Jandarma, Polis ve köylülerden oluşan 200 ün üzerinde oluşan kişi ile arama çalışmaları başlatıldı. Ekipler ve köylüler ile beraber çocuğu bulmak için dağ tepe arama çalışmaları sürüyor. Devam eden arama çalışmalarını yakından takip etmek için Burdur Valisi Ali Arslantaş 3 Mayıs Pazartesi saat 01:00 sularında Asmabağ Köyü'ne geldi.    
10 Yaşında Çocuk Kayboldu, Burdur Valisi Ali Arslantaş Gelişmeleri Bizzat Takip Ediyor...

Burdur'un Altınyayla İlçesi'ne bağlı Asmabağ Köyü’nde 10 yaşlarında kaybolan erkek çocuğu arama çalışmaları devam ediyor.

 

 

2 Mayıs Pazar günü saat 11:00 sularından itibaren haber alınamayan çocuğun bulunması için Akut, UMKE, Jandarma, Polis ve köylülerden oluşan 200 ün üzerinde oluşan kişi ile arama çalışmaları başlatıldı.

Ekipler ve köylüler ile beraber çocuğu bulmak için dağ tepe arama çalışmaları sürüyor. Devam eden arama çalışmalarını yakından takip etmek için Burdur Valisi Ali Arslantaş 3 Mayıs Pazartesi saat 01:00 sularında Asmabağ Köyü'ne geldi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.