BURDUR BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN KONVOYU

Gündem 24.04.2021 - 09:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN KONVOYU

BURDUR BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN KONVOYU
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklara şehrin bir ucundan diğer ucuna dolaşan konvoy ile bayram sevinci yaşatıldı.   Burdur Belediyesi, 23 Nisan dolayısıyla bir konvoy düzenledi. Korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında geçirilen bu seneki 23 Nisan'da çocuklar evlerinde kalırken, belediye konvoyu çocukların yüzünü güldürdü. Cadde ve sokaklarda ilerleyen konvoyu gören vatandaşlar çocuklarıyla balkon ve pencerelerden bayrak sallayarak kutlamalara eşlik etti.   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “101 yıl önce bu ülke kolay kurulmadı. Bu ülkeyi kimse yıkamaz. Hiçbir emperyalist güç bu ülkenin ay yıldızlı bayrağını gönderden indiremez, ezanı da susturamaz ve kimsenin şüphesi olamasın. Biz var olduğumuz sürece bu vatan Anadolu Türklerin ana yurdudur kimsenin şüphesi. Hepinize teşekkür ediyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.  
BURDUR BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN KONVOYU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklara şehrin bir ucundan diğer ucuna dolaşan konvoy ile bayram sevinci yaşatıldı.

 

Burdur Belediyesi, 23 Nisan dolayısıyla bir konvoy düzenledi. Korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında geçirilen bu seneki 23 Nisan'da çocuklar evlerinde kalırken, belediye konvoyu çocukların yüzünü güldürdü.

Cadde ve sokaklarda ilerleyen konvoyu gören vatandaşlar çocuklarıyla balkon ve pencerelerden bayrak sallayarak kutlamalara eşlik etti.

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “101 yıl önce bu ülke kolay kurulmadı. Bu ülkeyi kimse yıkamaz. Hiçbir emperyalist güç bu ülkenin ay yıldızlı bayrağını gönderden indiremez, ezanı da susturamaz ve kimsenin şüphesi olamasın. Biz var olduğumuz sürece bu vatan Anadolu Türklerin ana yurdudur kimsenin şüphesi. Hepinize teşekkür ediyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.