Burdur Belediyesi’nden Yangın Denetimi

Gündem 30.11.2016 - 15:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Burdur Belediyesi’nden Yangın Denetimi

Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından yurt, pansiyon ve işyerlerinde yangına karşı alınan tedbirler denetlendi.
Adana’nın Aladağ İlçesindeki kız öğrenci yurdunda 12 kişinin hayatını kaybedip, 22 kişinin yaralandığı yangının ardından Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yurt, pansiyon ve işyerlerinde yangın merdiveni, yangın dolabı, yön levhaları kontrolünü yaptı.  Denetimler hakkında bilgi veren İtfaiye Müdürü Şaban Kırcı, “Adana’da yaşanan facianın büyük üzüntüsüyle kavrulurken, benzer durumların tekrarlanmaması için üzerimize düşen sorumluluğun bilinci ve Belediye Başkanımız Ali Orkun Ecrengiz’in talimatlarıyla denetimleri artırıp, sıklaştırmaya karar verdik. Bütün yurt ve pansiyonlarda yangın tüpleri, yangın dolapları, yangın merdivenleri, acil durum yön levhaları olması gerekiyor. Yaptığımız incelemelerde bu yönde gördüğümüz eksikleri yetkililere ilettik. Onlarında bu konuyu ciddiye alacağına inanıyoruz.” dedi.
Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından yurt, pansiyon ve işyerlerinde yangına karşı alınan tedbirler denetlendi.

Adana’nın Aladağ İlçesindeki kız öğrenci yurdunda 12 kişinin hayatını kaybedip, 22 kişinin yaralandığı yangının ardından Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yurt, pansiyon ve işyerlerinde yangın merdiveni, yangın dolabı, yön levhaları kontrolünü yaptı. 

Denetimler hakkında bilgi veren İtfaiye Müdürü Şaban Kırcı, “Adana’da yaşanan facianın büyük üzüntüsüyle kavrulurken, benzer durumların tekrarlanmaması için üzerimize düşen sorumluluğun bilinci ve Belediye Başkanımız Ali Orkun Ecrengiz’in talimatlarıyla denetimleri artırıp, sıklaştırmaya karar verdik. Bütün yurt ve pansiyonlarda yangın tüpleri, yangın dolapları, yangın merdivenleri, acil durum yön levhaları olması gerekiyor. Yaptığımız incelemelerde bu yönde gördüğümüz eksikleri yetkililere ilettik. Onlarında bu konuyu ciddiye alacağına inanıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.