Burdur Belediyesi'nden 2. Konya Gezisi

Kültür 21.05.2019 - 16:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Belediyesi'nden 2. Konya Gezisi

Burdur Belediyesi'nden 2. Konya Gezisi
Burdur Belediyesi Kültür Turları Kapsamında düzenlediği Konya gezisi Ramazan ayı olması nedeniyle ve vatandaşların yoğun ilgisi üzerine tekrar düzenleniyor. Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organize ettiği ve yerel seçimler öncesinde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in özellikle kadınlara söz verdiği Kültür Turları kapsamında ilk gezi Konya’ya düzenlenmişti. Ramazan ayı olması nedeniyle kadınlardan gelen yoğun istek üzerine 29 Mayıs 2019 Çarşamba günü sabah saat 05:00’da yeniden günü birlik Konya gezisi düzenlenecek. Burdur Belediyesi Kültür Turları kapsamında düzenlediği 2. Konya gezisi için katılımcıların, 27 Mayıs Pazartesi gününe kadar saat: 09.00-17.00 saatleri arasında Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri belirtildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yapılan müracaatların ardından, geziye katılacak kadınlar, noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenecek.
Burdur Belediyesi'nden 2. Konya Gezisi

Burdur Belediyesi Kültür Turları Kapsamında düzenlediği Konya gezisi Ramazan ayı olması nedeniyle ve vatandaşların yoğun ilgisi üzerine tekrar düzenleniyor.

Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organize ettiği ve yerel seçimler öncesinde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in özellikle kadınlara söz verdiği Kültür Turları kapsamında ilk gezi Konya’ya düzenlenmişti. Ramazan ayı olması nedeniyle kadınlardan gelen yoğun istek üzerine 29 Mayıs 2019 Çarşamba günü sabah saat 05:00’da yeniden günü birlik Konya gezisi düzenlenecek.

Burdur Belediyesi Kültür Turları kapsamında düzenlediği 2. Konya gezisi için katılımcıların, 27 Mayıs Pazartesi gününe kadar saat: 09.00-17.00 saatleri arasında Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri belirtildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yapılan müracaatların ardından, geziye katılacak kadınlar, noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.