BURDUR BELEDİYESİ 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI VE RAMAZAN BAYRAMI’NI ERKEN KUTLADI

Gündem 29.04.2021 - 17:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BELEDİYESİ 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI VE RAMAZAN BAYRAMI’NI ERKEN KUTLADI

BURDUR BELEDİYESİ 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI VE RAMAZAN BAYRAMI’NI ERKEN KUTLADI
Burdur Belediyesi, Pandemi şartları dolayısıyla geçen yılın ardından bu yıl da kitlesel olarak kutlanamayacak olan 1 Mayıs İşçi Bayramı ve yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle sosyal mesafe, maske ve hijyen tedbirlerinin alındığı Halı Sarayı Hizmet Binası ve Sultandere Hizmet Kampüsünde kutladı.      Burdur Belediyesi Halı Sarayı Hizmet Binası ve Hizmet Kampüsünden gerçekleşen bayramlaşmaya Başkan Ercengiz, Başkan Yardımcıları Ali Say, Hasan Duygulu, birim müdürleri ve belediye personelleri katıldı.   Başkan Ercengiz yaptığı konuşmada, “19 günlük kapanmanın öncesinde son mesai günümüzü yapıyoruz. Ancak biz Burdur Belediyesi olarak hayatın her anında her sokak ve caddede izimiz ve çalışmamız gereksinimi olduğu için biz bu 19 günlük kapanmada kısmen çalışmaya devam edeceğiz. Pandemi ile mücadele kapsamında 1 yıldır sıkıldık. Artık bu 19 günü sonunda hep birlikte bu hastalıktan en az zararla kurtulup bu hastalığı bir kenara bırakmak istiyoruz. Bakanlığımız böyle bir karar aldı bizde bakanlığımızın aldığı karara uyarak bizi ilgilendiren genelge hükümleri çerçevesinde Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimiz ile aldığımız kararlar neticesinde bu 19 günü sizleri zorunlu olan birimler haricinde kısmı çalıştırarak hem dinlendireceğiz hem de asli görevlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Çalışırken de sosyal mesafe kurallarına dikkat edeceğiz. Yarından sonra 1 Mayıs emekçi kardeşlerimizin bayramı önceki yıllarda sizlerle birlikte alana gelerek meydan da bayramınızı kutlayarak halayınıza iştirak etmeye çalışıyorduk. Ama 2 yıldır pandemi nedeniyle bu bayramımızı istediğimiz şekilde gönlümüzce kutlayamıyoruz. Emeğe ve emekçiye değer veren bir belediye ve Belediye Başkanlığı yönetimi olarak sizleri seviyoruz. Sizlerin emeğinin karşılığının alın terinin karşılığını gücümüz yettiği ölçüde hep gayret gösterdik ve bundan sonrada gayret göstermeye devam edeceğiz bundan şüpheniz olmasın. Bu bayramı sessiz sedasız kutlayacağız. İnşallah bu hastalık bittikten sonra yine meydanlarda hep birlikte kol kola 1 Mayıs İşçi Bayramımızı kutlayıp halaylarımızı çekeceğiz. Akabinde Ramazan Bayramımız var. Kısıtlamalar nedeniyle seyahat özgürlüğümüz yok. Çok zorunlu haller dışında hepimiz evimizde olacağız. Ziyaretlerimizi hiç yapmayalım. Telefonla görüntülü konuşalım birbirimize hasretimizi bu şekilde giderelim. Bu anlamda da bu uyarıyı bir arkadaş olarak 7 yıllık mesai ortağınız olarak sizlere borç bildim kendime lütfen bu kurallara riayet edelim. Bize bir şey olmaz demeyin. Bu hastalığın şakası yok. Şimdiden Ramazan Bayramınız mübarek olsun. İşçi Bayramınızı ayrıca tebrik ediyorum. Bayram sonrasında sağ salim yeniden görüşüp Burdur’umuza daha büyük güzel hizmetler etme adına hepinize sağlıklı günler diliyorum” dedi.    
BURDUR BELEDİYESİ 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI VE RAMAZAN BAYRAMI’NI ERKEN KUTLADI

Burdur Belediyesi, Pandemi şartları dolayısıyla geçen yılın ardından bu yıl da kitlesel olarak kutlanamayacak olan 1 Mayıs İşçi Bayramı ve yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle sosyal mesafe, maske ve hijyen tedbirlerinin alındığı Halı Sarayı Hizmet Binası ve Sultandere Hizmet Kampüsünde kutladı. 

 

 

Burdur Belediyesi Halı Sarayı Hizmet Binası ve Hizmet Kampüsünden gerçekleşen bayramlaşmaya Başkan Ercengiz, Başkan Yardımcıları Ali Say, Hasan Duygulu, birim müdürleri ve belediye personelleri katıldı.

 

Başkan Ercengiz yaptığı konuşmada, “19 günlük kapanmanın öncesinde son mesai günümüzü yapıyoruz. Ancak biz Burdur Belediyesi olarak hayatın her anında her sokak ve caddede izimiz ve çalışmamız gereksinimi olduğu için biz bu 19 günlük kapanmada kısmen çalışmaya devam edeceğiz. Pandemi ile mücadele kapsamında 1 yıldır sıkıldık. Artık bu 19 günü sonunda hep birlikte bu hastalıktan en az zararla kurtulup bu hastalığı bir kenara bırakmak istiyoruz. Bakanlığımız böyle bir karar aldı bizde bakanlığımızın aldığı karara uyarak bizi ilgilendiren genelge hükümleri çerçevesinde Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimiz ile aldığımız kararlar neticesinde bu 19 günü sizleri zorunlu olan birimler haricinde kısmı çalıştırarak hem dinlendireceğiz hem de asli görevlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Çalışırken de sosyal mesafe kurallarına dikkat edeceğiz. Yarından sonra 1 Mayıs emekçi kardeşlerimizin bayramı önceki yıllarda sizlerle birlikte alana gelerek meydan da bayramınızı kutlayarak halayınıza iştirak etmeye çalışıyorduk. Ama 2 yıldır pandemi nedeniyle bu bayramımızı istediğimiz şekilde gönlümüzce kutlayamıyoruz. Emeğe ve emekçiye değer veren bir belediye ve Belediye Başkanlığı yönetimi olarak sizleri seviyoruz. Sizlerin emeğinin karşılığının alın terinin karşılığını gücümüz yettiği ölçüde hep gayret gösterdik ve bundan sonrada gayret göstermeye devam edeceğiz bundan şüpheniz olmasın. Bu bayramı sessiz sedasız kutlayacağız. İnşallah bu hastalık bittikten sonra yine meydanlarda hep birlikte kol kola 1 Mayıs İşçi Bayramımızı kutlayıp halaylarımızı çekeceğiz. Akabinde Ramazan Bayramımız var. Kısıtlamalar nedeniyle seyahat özgürlüğümüz yok. Çok zorunlu haller dışında hepimiz evimizde olacağız. Ziyaretlerimizi hiç yapmayalım. Telefonla görüntülü konuşalım birbirimize hasretimizi bu şekilde giderelim. Bu anlamda da bu uyarıyı bir arkadaş olarak 7 yıllık mesai ortağınız olarak sizlere borç bildim kendime lütfen bu kurallara riayet edelim. Bize bir şey olmaz demeyin. Bu hastalığın şakası yok. Şimdiden Ramazan Bayramınız mübarek olsun. İşçi Bayramınızı ayrıca tebrik ediyorum. Bayram sonrasında sağ salim yeniden görüşüp Burdur’umuza daha büyük güzel hizmetler etme adına hepinize sağlıklı günler diliyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.