BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE TAMER BAYAR DÖNEMİ

Eğitim 02.08.2021 - 14:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE TAMER BAYAR DÖNEMİ

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNİN YENİ KAMPÜS MÜDÜRÜ TAMER BAYAR
Burdur Bahçeşehir Koleji 33 yıllık tecrübeyi Kampüs Müdürü olarak Eğitim Kadrosuna kattı.   Burdur da hem sosyal hem de akademik anlamda adından sık sık söz ettiren eğitim camiasının sevilen ismi Tamer Bayar Burdur Bahçeşehir Kolejine Kampüs Müdürü olarak katıldı. 33 yıldır Millî Eğitim Bakanlığında Öğretmen, Müdür Yardımcılığı, Okul Müdürlüğünü başarıyla yerine getiren Tamer Bayar Millî Eğitim Bakanlığındaki görevinden emekli olarak 2021-2022 Eğitim-Öğretim döneminde Burdur Bahçeşehir Kolejinde Kampüs Müdürü olarak göreve başlayacak.   Konu hakkında açıklamada bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Tamer Bayar,  "Kampüsümüzün şimdiye kadar göstermiş olduğu başarılı çalışmalara katkı sağlamak amacıyla geldim. Bu katkının sadece akademik anlam da değil kültürel, sosyal ve sportif anlamda da olmasını önemsiyorum. Okulumuzun her alanda göstereceği başarının öğrencilerimize ilimize ve ülkemize katma değer sağlamasını bekliyorum.’’ dedi.
BAHÇEŞEHİR KOLEJİNİN YENİ KAMPÜS MÜDÜRÜ TAMER BAYAR

Burdur Bahçeşehir Koleji 33 yıllık tecrübeyi Kampüs Müdürü olarak Eğitim Kadrosuna kattı.

 

Burdur da hem sosyal hem de akademik anlamda adından sık sık söz ettiren eğitim camiasının sevilen ismi Tamer Bayar Burdur Bahçeşehir Kolejine Kampüs Müdürü olarak katıldı.

33 yıldır Millî Eğitim Bakanlığında Öğretmen, Müdür Yardımcılığı, Okul Müdürlüğünü başarıyla yerine getiren Tamer Bayar Millî Eğitim Bakanlığındaki görevinden emekli olarak 2021-2022 Eğitim-Öğretim döneminde Burdur Bahçeşehir Kolejinde Kampüs Müdürü olarak göreve başlayacak.

 

Konu hakkında açıklamada bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Tamer Bayar,  "Kampüsümüzün şimdiye kadar göstermiş olduğu başarılı çalışmalara katkı sağlamak amacıyla geldim. Bu katkının sadece akademik anlam da değil kültürel, sosyal ve sportif anlamda da olmasını önemsiyorum. Okulumuzun her alanda göstereceği başarının öğrencilerimize ilimize ve ülkemize katma değer sağlamasını bekliyorum.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.