Burdur Bahçeşehir Kolejinde 2. Dönem Yüz Yüze Başladı

Eğitim 15.02.2021 - 14:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Bahçeşehir Kolejinde 2. Dönem Yüz Yüze Başladı

Burdur Bahçeşehir Kolejinde 2. Dönem Yüz Yüze Başladı
Burdur Bahçeşehir Koleji'nde Anaokulu 3, 4 ve 5 yaş öğrencileri ile Ortaokul 8. ve Anadolu ve Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencileri yüz yüze, diğer kademeler ise online ortamda 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının 2. Dönemine büyük bir heyecanla başladı. Millî Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan yüz yüze eğitim sürecine göre Takviye Kursu kapsamında Ortaokul 8. sınıflar ile Anadolu ve Fen Lisesi 12. sınıf öğrencileri, 2020-2021 Eğitim-Öğretim döneminin 2. dönemine bugün merhaba dediler. Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsü'nde bu sabah düzenlenen törende öğrenciler İstiklal Marşımızı büyük bir coşkuyla okuyarak yüz yüze eğitime başlamanın heyecanını yaşadılar. Diğer sınıf düzeylerinde eğitim alan öğrenciler ise öğretmenleriyle online eğitim aracılığıyla buluşarak yeni döneme başlamanın heyecanını ve mutluluğunu paylaştılar.   Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Sayın Osman Çoban: “Burdur Bahçeşehir Koleji olarak yüz yüze ve online eğitim-öğretimin 2. dönemine bugün itibariyle başlıyoruz. Pandemiye yönelik olarak aldığımız en üst düzeyde tedbirlerle öğrencilerimize rahat ve güvenli bir ortamda eğitim faaliyetlerini sürdürmeleri için her türlü imkanı sağlamış bulunuyoruz. Tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize sağlıklı ve başarılarla dolu bir eğitim-öğretim yılı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Burdur Bahçeşehir Kolejinde 2. Dönem Yüz Yüze Başladı

Burdur Bahçeşehir Koleji'nde Anaokulu 3, 4 ve 5 yaş öğrencileri ile Ortaokul 8. ve Anadolu ve Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencileri yüz yüze, diğer kademeler ise online ortamda 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının 2. Dönemine büyük bir heyecanla başladı. Millî Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan yüz yüze eğitim sürecine göre Takviye Kursu kapsamında Ortaokul 8. sınıflar ile Anadolu ve Fen Lisesi 12. sınıf öğrencileri, 2020-2021 Eğitim-Öğretim döneminin 2. dönemine bugün merhaba dediler. Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsü'nde bu sabah düzenlenen törende öğrenciler İstiklal Marşımızı büyük bir coşkuyla okuyarak yüz yüze eğitime başlamanın heyecanını yaşadılar. Diğer sınıf düzeylerinde eğitim alan öğrenciler ise öğretmenleriyle online eğitim aracılığıyla buluşarak yeni döneme başlamanın heyecanını ve mutluluğunu paylaştılar.

 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Sayın Osman Çoban: “Burdur Bahçeşehir Koleji olarak yüz yüze ve online eğitim-öğretimin 2. dönemine bugün itibariyle başlıyoruz. Pandemiye yönelik olarak aldığımız en üst düzeyde tedbirlerle öğrencilerimize rahat ve güvenli bir ortamda eğitim faaliyetlerini sürdürmeleri için her türlü imkanı sağlamış bulunuyoruz. Tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize sağlıklı ve başarılarla dolu bir eğitim-öğretim yılı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.