BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDE ÖĞRENCİLERİN SAĞLIĞI HERŞEYDEN ÖNEMLİ

Eğitim 28.08.2020 - 15:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDE ÖĞRENCİLERİN SAĞLIĞI HERŞEYDEN ÖNEMLİ

Burdur Bahçeşehir Koleji, basın toplantısı düzenleyerek 2020-2021 yılı eğitim ve öğretim döneminde pandemi sürecinde alınan tedbirleri basınla paylaştı.
Burdur Bahçeşehir Koleji, basın toplantısı düzenleyerek 2020-2021 yılı eğitim ve öğretim döneminde pandemi sürecinde alınan tedbirleri basınla paylaştı. Burdur Bahçeşehir Koleji düzenlediği basın toplantısında, pandemi sürecinde sağlıklı ve hijyenik bir ortamda verilecek dersler hakkında bilgi verdi. Okul yöneticileri kolejde bulunan sağlık personeli ile öğrencilerin sosyal mesafeli ders almaları için yapılan çalışmaları basınla paylaştı. Kolej girişinde öğrencilerin ve öğretmenlerin maske takıp takmadığı, ateşinin olup olmadığını dijital ekranda otomatik olarak gösteren, sistem hakkında bilgi veren bir sistem olduğunu söyleyen, Bahçeşehir Kurucusu Hurşit Çetin: “Öğrenciler bu sistem ile olası bir ihtimale karşı koleje sağlık önlemleri alınmış bir şekilde giriş yapıyorlar” dedi. Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Gurbet Çetin ise: “Özel ve devlet okulu gibi eğitim kurumlarını kendimize rakip görmüyoruz” dedi. Burdur Bahçeşehir Koleji, okul yöneticilerinden Burdur Bahçeşehir Kurucu Genel Müdürü Osman Çoban: “Tek rakibimiz ülke genelinde bulunan Bahceşehir Kolejidir” dedi. Çünkü her hafta öğrencilerimize deneme sınavı yapıyoruz ve böylece sınava da zemin hazırlamış oluyoruz. Bugün Burdur’da bulunan okullarla, aramızda 120 puana varacak bir fark var, bu da okulumuzda eğitime ne kadar önem verdiğimizin göstergesidir. Bizler pandemi sürecinde hazır olan uzaktan eğitime geçtiğimizde, hiçbir öğrencimizin derslerinde eksik kalmasına taviz vermedik. Ders akışını bire bir takip ettik, bu da başarıyı getirdi. Ancak bizler öğrencilerimizin velilerine taahhütname imzalattık. Bunu yapmamızın nedeni, öğrencimizde en ufak bir belirti olduğunda haber verilmesi, okula gönderilmemesi, eğitimi evinde uzaktan eğitim olarak vermemiz üzerine, taahhütname imzalattık. Bizler öğrencilerimizin sağlığını eğitimle eşit tutmaktayız.” Şeklinde belirtti. Böylece 2020-2021 eğitim ve öğretim dönemi için kayıt yaptıracak olan öğrenci velilerinin okul tercihinde bulunurken daha sağlıklı bir şekilde karar verebilmelerinin önü açılmış oldu. Bu sayede çocuklarının çağın gereklerine uygun, kaliteli bir eğitim alarak, milli ve manevi değerlerini tanıyarak ve parlak bir geleceğe sahip olarak yetişmelerini isteyen velilerin okul seçimi yaparken daha net bir şekilde karar verebilecekleri belirtildi.
Burdur Bahçeşehir Koleji, basın toplantısı düzenleyerek 2020-2021 yılı eğitim ve öğretim döneminde pandemi sürecinde alınan tedbirleri basınla paylaştı.

Burdur Bahçeşehir Koleji, basın toplantısı düzenleyerek 2020-2021 yılı eğitim ve öğretim döneminde pandemi sürecinde alınan tedbirleri basınla paylaştı.

Burdur Bahçeşehir Koleji düzenlediği basın toplantısında, pandemi sürecinde sağlıklı ve hijyenik bir ortamda verilecek dersler hakkında bilgi verdi. Okul yöneticileri kolejde bulunan sağlık personeli ile öğrencilerin sosyal mesafeli ders almaları için yapılan çalışmaları basınla paylaştı. Kolej girişinde öğrencilerin ve öğretmenlerin maske takıp takmadığı, ateşinin olup olmadığını dijital ekranda otomatik olarak gösteren, sistem hakkında bilgi veren bir sistem olduğunu söyleyen, Bahçeşehir Kurucusu Hurşit Çetin: “Öğrenciler bu sistem ile olası bir ihtimale karşı koleje sağlık önlemleri alınmış bir şekilde giriş yapıyorlar” dedi. Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Gurbet Çetin ise: “Özel ve devlet okulu gibi eğitim kurumlarını kendimize rakip görmüyoruz” dedi. Burdur Bahçeşehir Koleji, okul yöneticilerinden Burdur Bahçeşehir Kurucu Genel Müdürü Osman Çoban: “Tek rakibimiz ülke genelinde bulunan Bahceşehir Kolejidir” dedi. Çünkü her hafta öğrencilerimize deneme sınavı yapıyoruz ve böylece sınava da zemin hazırlamış oluyoruz. Bugün Burdur’da bulunan okullarla, aramızda 120 puana varacak bir fark var, bu da okulumuzda eğitime ne kadar önem verdiğimizin göstergesidir. Bizler pandemi sürecinde hazır olan uzaktan eğitime geçtiğimizde, hiçbir öğrencimizin derslerinde eksik kalmasına taviz vermedik. Ders akışını bire bir takip ettik, bu da başarıyı getirdi. Ancak bizler öğrencilerimizin velilerine taahhütname imzalattık. Bunu yapmamızın nedeni, öğrencimizde en ufak bir belirti olduğunda haber verilmesi, okula gönderilmemesi, eğitimi evinde uzaktan eğitim olarak vermemiz üzerine, taahhütname imzalattık. Bizler öğrencilerimizin sağlığını eğitimle eşit tutmaktayız.” Şeklinde belirtti.

Böylece 2020-2021 eğitim ve öğretim dönemi için kayıt yaptıracak olan öğrenci velilerinin okul tercihinde bulunurken daha sağlıklı bir şekilde karar verebilmelerinin önü açılmış oldu. Bu sayede çocuklarının çağın gereklerine uygun, kaliteli bir eğitim alarak, milli ve manevi değerlerini tanıyarak ve parlak bir geleceğe sahip olarak yetişmelerini isteyen velilerin okul seçimi yaparken daha net bir şekilde karar verebilecekleri belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.