BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDE 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYITLARI BAŞLADI

Eğitim 06.01.2020 - 14:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDE 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYITLARI BAŞLADI

                         Bahçeşehir Koleji Anaokul İlkokul Ortaokul ve Lise öğrenci kayıtları başladı.                Bahçeşehir Koleji tarafından yapılan duyuruya göre;                          "Stem+A, KÖM, Çift Dilli Yabancı Dil Eğitimi, Robotik ve Kodlama gibi eğitim modelleriyle öğrencileri geleceğe eksiksiz hazırlayan Burdur İl Geneli ve Türkiye Geneli Sınavlarda üstün başarı gösteren ve Sportif Faaliyetlerde Şampiyonluklar elde eden Burdur Bahçeşehir Kolejine sizleri de davet ediyoruz..."


            

            Bahçeşehir Koleji Anaokul İlkokul Ortaokul ve Lise öğrenci kayıtları başladı.

 

             Bahçeşehir Koleji tarafından yapılan duyuruya göre;
           

             "Stem+A, KÖM, Çift Dilli Yabancı Dil Eğitimi, Robotik ve Kodlama gibi eğitim modelleriyle öğrencileri geleceğe eksiksiz hazırlayan Burdur İl Geneli ve Türkiye Geneli Sınavlarda üstün başarı gösteren ve Sportif Faaliyetlerde Şampiyonluklar elde eden Burdur Bahçeşehir Kolejine sizleri de davet ediyoruz..."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.