BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Gündem 08.03.2021 - 12:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kampüse gelen velilere ve öğretmenlere karanfil takdim edildi.
Burdur Bahçeşehir Koleji'nde güne farklı bir başlangıç yapıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kampüse gelen velilere ve öğretmenlere karanfil takdim edildi.   Veliler ve öğretmenler tarafından ilgiyle karşılanan etkinlikte kadına şiddetin son bulduğu bir dünya temennisi dile getirildi.   Bu anlamlı gün hakkında açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman Çoban: "Hayatı güzelleştiren ve mükemmel kılan kadınlarımızdır. Onlara toplumdaki tüm işlere katılma fırsatı sağlayarak, kadınlarımıza yönelik şiddetin her türlüsünü yok ederek güzel ve yaşanabilir bir dünya oluşturabiliriz. Bu vesileyle Burdur Bahçeşehir Koleji ailesi olarak tüm kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz!" dedi.    
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kampüse gelen velilere ve öğretmenlere karanfil takdim edildi.

Burdur Bahçeşehir Koleji'nde güne farklı bir başlangıç yapıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kampüse gelen velilere ve öğretmenlere karanfil takdim edildi.

 

Veliler ve öğretmenler tarafından ilgiyle karşılanan etkinlikte kadına şiddetin son bulduğu bir dünya temennisi dile getirildi.

 

Bu anlamlı gün hakkında açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman Çoban: "Hayatı güzelleştiren ve mükemmel kılan kadınlarımızdır. Onlara toplumdaki tüm işlere katılma fırsatı sağlayarak, kadınlarımıza yönelik şiddetin her türlüsünü yok ederek güzel ve yaşanabilir bir dünya oluşturabiliriz. Bu vesileyle Burdur Bahçeşehir Koleji ailesi olarak tüm kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz!" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.