BURDUR 2. OSB HIZLA BÜYÜYOR

Gündem 17.02.2021 - 09:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR 2. OSB HIZLA BÜYÜYOR

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur 2. OSB'deki gelişmeler hakkında açıklamada bulundu...
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur 2. OSB'deki gelişmeler hakkında açıklamada bulundu.   Başkan Mengi yaptığı açıklamada, üç futbol sahası büyüklüğündeki mermer fabrikasının bitmek üzere olduğunu söyledi. Başkan Volkan Mengi konu hakkında yaptığı paylaşımda, " Burdur 2. OSB hızla büyüyor... Üç Futbol sahası büyüklüğünde Mermer Fabrikası bitmek üzere... AK Parti hükümeti ve vekillerimizin yoğun destekleri ile 2. OSB’miz doluyor ve Burdur’da istihdam ARTIYOR. #AntalyaMermer sahibi Emin Gülmez abimizle buluştuk ve 600 istihdam ile başlayacak. Yeni Mermer işleme fabrikasını gezdik. Burdur’umuza yatırım yapmaktan çok onurlu ve sevinçli, bu üretim aşkı ve arzusu bizleri de çok memnun etti. Yaklaşık üç futbol sahası büyüklüğündeki 24.000 metrekare kapalı alanı olan Yeni Mermer Fabrikamız Mart sonunda faaliyete başlayacak ve 600 kişiye yakın kişiye istihdam sağlayacak inşallah... #Burdur’umuza Hayırlı Olsun..." ifadelerini kullandı.  
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur 2. OSB'deki gelişmeler hakkında açıklamada bulundu...

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur 2. OSB'deki gelişmeler hakkında açıklamada bulundu.

 

Başkan Mengi yaptığı açıklamada, üç futbol sahası büyüklüğündeki mermer fabrikasının bitmek üzere olduğunu söyledi.

Başkan Volkan Mengi konu hakkında yaptığı paylaşımda, " Burdur 2. OSB hızla büyüyor...
Üç Futbol sahası büyüklüğünde Mermer Fabrikası bitmek üzere...
AK Parti hükümeti ve vekillerimizin yoğun destekleri ile 2. OSB’miz doluyor ve Burdur’da istihdam ARTIYOR.
#AntalyaMermer sahibi Emin Gülmez abimizle buluştuk ve 600 istihdam ile başlayacak. Yeni Mermer işleme fabrikasını gezdik. Burdur’umuza yatırım yapmaktan çok onurlu ve sevinçli, bu üretim aşkı ve arzusu bizleri de çok memnun etti.
Yaklaşık üç futbol sahası büyüklüğündeki 24.000 metrekare kapalı alanı olan Yeni Mermer Fabrikamız Mart sonunda faaliyete başlayacak ve 600 kişiye yakın kişiye istihdam sağlayacak inşallah...
#Burdur’umuza Hayırlı Olsun..." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.