Bucak'ta Mangal Pahalıya Patlıyordu Ev Yangını Korkuttu

Asayiş 21.07.2021 - 10:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bucak'ta Mangal Pahalıya Patlıyordu Ev Yangını Korkuttu

Bucak'ta Mangal Pahalıya Patlıyordu Ev Yangını Korkuttu
Bucak'ta ikamet yangını meydana geldi. 20 Temmuz Salı günü saat 19:50 sıralarında Burdur ili Bucak İlçesi Çukur Mahalle'de yangın çıktı. Edinilen bilgilere göre, Kocakavak yukarısında oturan vatandaş mangal yakmak istedi. Bu sırada rüzgarın etkisi ile alevler bir anda yükseldi. Alevlerin eve sıçraması ile evin çatısında yanma meydana geldi. Mahalle sakinlerinin alevleri farketmesi üzerine seferber oldular. Bucak Belediyesi İtfaiye Ekipleri ve vatandaşların yardımı ile yangın büyümeden söndürüldü.
Bucak'ta Mangal Pahalıya Patlıyordu Ev Yangını Korkuttu

Bucak'ta ikamet yangını meydana geldi.

20 Temmuz Salı günü saat 19:50 sıralarında Burdur ili Bucak İlçesi Çukur Mahalle'de yangın çıktı. Edinilen bilgilere göre, Kocakavak yukarısında oturan vatandaş mangal yakmak istedi. Bu sırada rüzgarın etkisi ile alevler bir anda yükseldi. Alevlerin eve sıçraması ile evin çatısında yanma meydana geldi. Mahalle sakinlerinin alevleri farketmesi üzerine seferber oldular. Bucak Belediyesi İtfaiye Ekipleri ve vatandaşların yardımı ile yangın büyümeden söndürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.