BUCAK BELEDİYESİNDEN TASARRUF YATIRIMLARI

Ekonomi 28.09.2020 - 18:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK BELEDİYESİNDEN TASARRUF YATIRIMLARI

Bucak Belediyesi her bir su kuyusuna ayrı güneş paneli kurarak yıllık yaklaşık 200 bin TL tasarruf sağlıyor.
Burdur’un Bucak ilçesinde Belediye 'Bucak İçin Canla Başla' sloganı ile hız kesmeden çalışmaya devam ediyor.   Belediye İlçede bulunan içme suyunu karşılayan su kuyularının elektrik ihtiyacı güneş panellerinden karşılayarak, elektrik masraflarından büyük ölçüde tasarruf sağlıyor.   Her bir su kuyusuna ayrı güneş paneli kurarak yıllık yaklaşık 200 bin TL tasarruf sağladıklarını belirten Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, " ilçemize daha iyi hizmeti daha az masraflarla getirmek için ekibimiz ile birlikte ölçüp tartarak çalışıyoruz.  Bucak'ın çok daha iyi yerlerde olması gerekiyor. 25 yıl kullanım ömrü olan sistem, 4 sene içerisinde kendisini amorti etmektedir. 7 su kuyumuzda kullanıma açtığımız güneş enerji panelleri sayesinde kullandığımız elektrikten 50 tasarruf sağlamış durumdayız." ifadelerini kullandı.
Bucak Belediyesi her bir su kuyusuna ayrı güneş paneli kurarak yıllık yaklaşık 200 bin TL tasarruf sağlıyor.

Burdur’un Bucak ilçesinde Belediye 'Bucak İçin Canla Başla' sloganı ile hız kesmeden çalışmaya devam ediyor.

 

Belediye İlçede bulunan içme suyunu karşılayan su kuyularının elektrik ihtiyacı güneş panellerinden karşılayarak, elektrik masraflarından büyük ölçüde tasarruf sağlıyor.

 

Her bir su kuyusuna ayrı güneş paneli kurarak yıllık yaklaşık 200 bin TL tasarruf sağladıklarını belirten Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, " ilçemize daha iyi hizmeti daha az masraflarla getirmek için ekibimiz ile birlikte ölçüp tartarak çalışıyoruz.  Bucak'ın çok daha iyi yerlerde olması gerekiyor. 25 yıl kullanım ömrü olan sistem, 4 sene içerisinde kendisini amorti etmektedir. 7 su kuyumuzda kullanıma açtığımız güneş enerji panelleri sayesinde kullandığımız elektrikten 50 tasarruf sağlamış durumdayız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.