BOYNUNDAN HALAT İLE ASILMIŞ HALDE ÖLÜ BULUNDU

Asayiş 23.09.2020 - 08:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BOYNUNDAN HALAT İLE ASILMIŞ HALDE ÖLÜ BULUNDU

Alanya'nın Çıplaklı Mahallesi Asmaca Yaylası yolu istikametinde bir otomobilin ön tarafına halatla bağlanmış halde cansız bedeni bulundu.
Antalya’nın Alanya ilçesinde geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından 'Herkes ölümden korkuyor' diye paylaşımda bulunan Oğuz N. (31), bir ucu otomobile, diğer ucu boynuna halat ile bağlanmış olarak ölü bulundu. Alanya'nın Çıplaklı Mahallesi Asmaca Yaylası yolu istikametinde bir otomobilin ön tarafına halatla bağlanmış boynundan asılı halde, boşlukta hareketsiz duran kişiyi görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar sonrası olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede cesedin, Oğuz N.'ye ait olduğu tespit edildi. Oğuz N.'nin ağzında maske bulunması da dikkat çekti.    
Alanya'nın Çıplaklı Mahallesi Asmaca Yaylası yolu istikametinde bir otomobilin ön tarafına halatla bağlanmış halde cansız bedeni bulundu.

Antalya’nın Alanya ilçesinde geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından 'Herkes ölümden korkuyor' diye paylaşımda bulunan Oğuz N. (31), bir ucu otomobile, diğer ucu boynuna halat ile bağlanmış olarak ölü bulundu.

Alanya'nın Çıplaklı Mahallesi Asmaca Yaylası yolu istikametinde bir otomobilin ön tarafına halatla bağlanmış boynundan asılı halde, boşlukta hareketsiz duran kişiyi görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi.

İhbar sonrası olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Yapılan incelemede cesedin, Oğuz N.'ye ait olduğu tespit edildi.

Oğuz N.'nin ağzında maske bulunması da dikkat çekti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.