BOLVADİN’DE BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI

Bilim 05.06.2016 - 10:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BOLVADİN’DE BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI

BOLVADİN’DE BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar tarafından “Bilim Şenliği” yapıldı.  İlçedeki okullarının 2015-2015 eğitim öğretim yılında yaptığı çalışmalar ve ‘4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’ ürünlerinin sergilendiği Bilim Şenliği yapıldı. İlçe merkezinde gerçekleştirilen açılışa Bolvadin Kaymakamı Ayhan Akpay, Bolvadin Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kullap, Garnizon Komutanı Kıdemli Başçavuş Selami Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Derviş Özçal katıldı. Şenlikte öğrencileirn yaptığı ilginç buluşlar ise ilgi ile izlendi.
BOLVADİN’DE BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar tarafından “Bilim Şenliği” yapıldı. 
İlçedeki okullarının 2015-2015 eğitim öğretim yılında yaptığı çalışmalar ve ‘4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’ ürünlerinin sergilendiği Bilim Şenliği yapıldı. İlçe merkezinde gerçekleştirilen açılışa Bolvadin Kaymakamı Ayhan Akpay, Bolvadin Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kullap, Garnizon Komutanı Kıdemli Başçavuş Selami Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Derviş Özçal katıldı. Şenlikte öğrencileirn yaptığı ilginç buluşlar ise ilgi ile izlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.