‘BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR’ KAMPANYASI İLE KALPLERE DOKUNUYORLAR

Yaşam 05.01.2021 - 09:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

‘BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR’ KAMPANYASI İLE KALPLERE DOKUNUYORLAR

İhtiyaç sahibi ailelere ve çocuklara için giysi ve çeşitli malzeme yardımında bulunuyor...
MHP Ağlasun Kadın Kollarının, ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklara için giysi ve çeşitli malzeme yardımında bulunuyor.   MHP Ağlasun Kadın Kolları Başkanı Fatime Şimşek öncülüğünde başlatılan "Birlikten Güç Doğar" yardım platformu ile ihtiyaç sahibi aileler ve çocuklarına malzeme ve giyim yardımı yapılıyor. Farklı bölgelerden gelen talepleri de değerlendiren Kadın Kolları Başkanı Fatime Şimşek, giysi ve kıyafetlerden oluşan yardım kolilerini Türkiye'nin dört bir yanına gönderiyor.   Toplumsal sorumluluk bilinciyle çalıştıklarını söyleyen Şimşek, “her alanda vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti. Soğuk kış günlerinde ihtiyacı olanlara yardımcı olabilmenin sevincini yaşadıklarını belirten Fatime Şimşek, ihtiyaç sahiplerine malzemeleri ulaştırmada yardımcı olan Hüseyin Yıldız, İsmail Selen, MHP Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen ve sayısız insana teşekkür ederim." şeklinde konuştu.              
İhtiyaç sahibi ailelere ve çocuklara için giysi ve çeşitli malzeme yardımında bulunuyor...

MHP Ağlasun Kadın Kollarının, ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklara için giysi ve çeşitli malzeme yardımında bulunuyor.

 

MHP Ağlasun Kadın Kolları Başkanı Fatime Şimşek öncülüğünde başlatılan "Birlikten Güç Doğar" yardım platformu ile ihtiyaç sahibi aileler ve çocuklarına malzeme ve giyim yardımı yapılıyor.

Farklı bölgelerden gelen talepleri de değerlendiren Kadın Kolları Başkanı Fatime Şimşek, giysi ve kıyafetlerden oluşan yardım kolilerini Türkiye'nin dört bir yanına gönderiyor.

 

Toplumsal sorumluluk bilinciyle çalıştıklarını söyleyen Şimşek, “her alanda vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti. Soğuk kış günlerinde ihtiyacı olanlara yardımcı olabilmenin sevincini yaşadıklarını belirten Fatime Şimşek, ihtiyaç sahiplerine malzemeleri ulaştırmada yardımcı olan Hüseyin Yıldız, İsmail Selen, MHP Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen ve sayısız insana teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.