Belçika ve Sagalassos Ekiplerinden Vali Şıldak’a ziyaret

Dünya 22.08.2018 - 12:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Belçika ve Sagalassos Ekiplerinden Vali Şıldak’a ziyaret

Vali Hasan Şıldak, Belçika KU Leuven Üniversitesi Rektörü Luc Sels’i kabul etti.
  Burdur’un en önemli tarihi yapılarının başında gelen Sagalassos Antik Kenti’nde devam eden çalışmaları yerinde görmek, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Burdur’a gelen Rektör Sels ve beraberindeki heyet, Vali Hasan Şıldak’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Sagalassos kazı Başkalığını yürüten, KU Leuven Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Jeroen Poblome ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Özdemir de heyete eşlik etti. Bir süre Vali Hasan Şıldak’la görüşen Rektör Sels ve beraberindeki heyet ziyaretleri ve Sagalassos’ta devam eden çalışmalarla ilgili Valimizle görüş alışverişinde bulundular.     Sagalassos’un sadece Burdur ve Ülkemiz için değil dünya çapında öneme sahip bir antik kent olduğunu belirten Vali Hasan Şıldak, Kültür ve Turizm Bakanlığımız ve Belçika KU Leuven Üniversitesi iş birliğinde yürütülen kazı çalışmalarının önemine vurgu yapıp, Rektör Sels’in şahsında, başta Kazı Başkanı Poblome olmak üzere kazı heyetine teşekkür etti. KU Leuven Üniversitesi Rektörü Luc Sels de kabulü dolayısıyla Vali Hasan Şıldak’a teşekkür ederek, gösterdiği yakın ilgi ve alakası dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Vali Hasan Şıldak, Belçika KU Leuven Üniversitesi Rektörü Luc Sels’i kabul etti.

 

Burdur’un en önemli tarihi yapılarının başında gelen Sagalassos Antik Kenti’nde devam eden çalışmaları yerinde görmek, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Burdur’a gelen Rektör Sels ve beraberindeki heyet, Vali Hasan Şıldak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Sagalassos kazı Başkalığını yürüten, KU Leuven Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Jeroen Poblome ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Özdemir de heyete eşlik etti.

Bir süre Vali Hasan Şıldak’la görüşen Rektör Sels ve beraberindeki heyet ziyaretleri ve Sagalassos’ta devam eden çalışmalarla ilgili Valimizle görüş alışverişinde bulundular.

 

 

Sagalassos’un sadece Burdur ve Ülkemiz için değil dünya çapında öneme sahip bir antik kent olduğunu belirten Vali Hasan Şıldak, Kültür ve Turizm Bakanlığımız ve Belçika KU Leuven Üniversitesi iş birliğinde yürütülen kazı çalışmalarının önemine vurgu yapıp, Rektör Sels’in şahsında, başta Kazı Başkanı Poblome olmak üzere kazı heyetine teşekkür etti.

KU Leuven Üniversitesi Rektörü Luc Sels de kabulü dolayısıyla Vali Hasan Şıldak’a teşekkür ederek, gösterdiği yakın ilgi ve alakası dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.