Başkan Ünal Yeni Makam Aracını Tanıttı

Kültür 28.05.2020 - 00:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ünal Yeni Makam Aracını Tanıttı

Bucak Belediye Başkanı Ünal Makam Aracı Yerine Bisiklet Kullanıyor
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yeni makam aracını sosyal medyada tanıttı. Başkan Ünal   vatandaşlara örnek  olma yolunda, makam aracını bırakarak ilçede bisiklet kullanmaya başladı. Yakıt anlamında tasarruf sağlamak, çevre bilincini geliştirebilmek ve sağlıklı yaşam anlamında farkındalığı arttırmak için  her gün evinden çıkarak Belediye önüne bisikletini park edip makamına çıkıyor.Vatandaşlar bisikletle gördükleri Belediye Başkanını şaşkın bakışlarla izlerken,  bisikletle ilçe sokaklarını dolaşan  Ünal vatandaşlarla sohbet ediyor.   Başkan Ünal yapmış olduğu paylaşımda; “ Tanıştırayım artık yeni makam aracım.Yeni normal hayatın ilk gününde ve bundan sonraki günlerde de hem yakıt anlamında tasarruf sağlamak hem çevreyi korumak hemde sağlığımız için pedal çevirmeye başladık. Bisiklet kültürünü ve kullanımını İlçemizde yaygınlaştırmaya çalışacağız” ifadelerine yer verdi.
Bucak Belediye Başkanı Ünal Makam Aracı Yerine Bisiklet Kullanıyor

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yeni makam aracını sosyal medyada tanıttı.

Başkan Ünal   vatandaşlara örnek  olma yolunda, makam aracını bırakarak ilçede bisiklet kullanmaya başladı. Yakıt anlamında tasarruf sağlamak, çevre bilincini geliştirebilmek ve sağlıklı yaşam anlamında farkındalığı arttırmak için  her gün evinden çıkarak Belediye önüne bisikletini park edip makamına çıkıyor.Vatandaşlar bisikletle gördükleri Belediye Başkanını şaşkın bakışlarla izlerken,  bisikletle ilçe sokaklarını dolaşan  Ünal vatandaşlarla sohbet ediyor.

 

Başkan Ünal yapmış olduğu paylaşımda; “

Tanıştırayım artık yeni makam aracım.Yeni normal hayatın ilk gününde ve bundan sonraki günlerde de hem yakıt anlamında tasarruf sağlamak hem çevreyi korumak hemde sağlığımız için pedal çevirmeye başladık. Bisiklet kültürünü ve kullanımını İlçemizde yaygınlaştırmaya çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.