BAŞKAN ŞİMŞEK GÖNÜLLERİ KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Gündem 03.05.2021 - 09:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ŞİMŞEK GÖNÜLLERİ KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

4 Bin Pide ve Ekmek İhtiyaç Sahiplerine Ulaştı...
MHP Ağlasun Kadın Kolları Başkanı Fatime Şimşek, Ramazan Ayı'nda da durmuyor ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırıyor.     Ağlasun ve köylerine ekmek dağıtımı gerçekleştirdiklerini belirten Kadın Kolları Başkanı Fatime Şimşek, 4000 civarı ekmek ve pidenin vatandaşlara ulaştırıldığını söyledi. Hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak gönülleri kazanan Başkan Fatime Şimşek, "Kırsalda yaşayan vatandaşlarımıza köylere her yere bu mübarek günde yardımlarını esirgemeyen kıymetli abim sayın Osman Dirican'a kıymetli hayırsever bir kardeşime, dağıtımda canla başla çalışan Sakarca mahallesi Muhtarı sayın Özkan Taştekin'e yine dağıtımda yardımcı olan güzel oğlumuz Emirhan Akpınar'a sonsuz teşekkürler, Allah hepinizden razı olsun inşallah" ifadelerini kullandı.      
4 Bin Pide ve Ekmek İhtiyaç Sahiplerine Ulaştı...

MHP Ağlasun Kadın Kolları Başkanı Fatime Şimşek, Ramazan Ayı'nda da durmuyor ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırıyor.

 

 

Ağlasun ve köylerine ekmek dağıtımı gerçekleştirdiklerini belirten Kadın Kolları Başkanı Fatime Şimşek, 4000 civarı ekmek ve pidenin vatandaşlara ulaştırıldığını söyledi.

Hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak gönülleri kazanan Başkan Fatime Şimşek, "Kırsalda yaşayan vatandaşlarımıza köylere her yere bu mübarek günde yardımlarını esirgemeyen kıymetli abim sayın Osman Dirican'a kıymetli hayırsever bir kardeşime, dağıtımda canla başla çalışan Sakarca mahallesi Muhtarı sayın Özkan Taştekin'e yine dağıtımda yardımcı olan güzel oğlumuz Emirhan Akpınar'a sonsuz teşekkürler, Allah hepinizden razı olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.