BAŞKAN SERTBAŞ ‘ÇOK YAKIN ZAMANDA GÜZEL MÜJDELERİMİZ VAR’

Gündem 07.01.2021 - 09:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN SERTBAŞ ‘ÇOK YAKIN ZAMANDA GÜZEL MÜJDELERİMİZ VAR’

Gölhisar Başkan İbrahim Sertbaş önceliğinde hızla gelişmeye devam ediyor…
Gölhisar Belediyesi'nde, ilçenin gelişmesi için çalışmalar sürüyor.   Gölhisar Belediyesi bünyesinde, Belediyesi Başkanı İbrahim Sertbaş, İl Tarım Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Müze Müdürlüğü, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı İl Koordinatörlüğü, Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ve Kibyra Kazı Heyeti Başkanlığı ile birlikte ilçede turizm ve tarımsal üretim konulu proje için bir araya geldi. Başkan Sertbaş toplantı sonrası yaptığı açıklamada, " Çok yakın bir zamanda seracılarımıza ve üreticilerimize yönelik güzel müjdelerimiz var." ifadelerini kullandı  
Gölhisar Başkan İbrahim Sertbaş önceliğinde hızla gelişmeye devam ediyor…

Gölhisar Belediyesi'nde, ilçenin gelişmesi için çalışmalar sürüyor.

 

Gölhisar Belediyesi bünyesinde, Belediyesi Başkanı İbrahim Sertbaş, İl Tarım Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Müze Müdürlüğü, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı İl Koordinatörlüğü, Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ve Kibyra Kazı Heyeti Başkanlığı ile birlikte ilçede turizm ve tarımsal üretim konulu proje için bir araya geldi.

Başkan Sertbaş toplantı sonrası yaptığı açıklamada, " Çok yakın bir zamanda seracılarımıza ve üreticilerimize yönelik güzel müjdelerimiz var." ifadelerini kullandı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.