BAŞKAN ŞENEL DUYURDU ‘HİZMETE GİRDİLER’

Gündem 18.12.2020 - 13:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ŞENEL DUYURDU ‘HİZMETE GİRDİLER’

Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel hizmete giren alanları sosyal medya hesabından duyurdu...
Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, Sosyal Medya hesabından, Belediye Kantarımız ve Akaryakıt İstasyonumuz Hizmete Girmiştir diye duyurdu.   Başkan Şenel Yaptığı Paylaşımda "Belediye Kantarımız, akaryakıt istasyonumuzda hizmete girmiştir. İlçemize her geçen gün bir yenisini eklediğimiz hizmetlerimizle, sizler için çalışmaya devam ediyoruz. Kantarımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.    
Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel hizmete giren alanları sosyal medya hesabından duyurdu...

Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, Sosyal Medya hesabından, Belediye Kantarımız ve Akaryakıt İstasyonumuz Hizmete Girmiştir diye duyurdu.

 

Başkan Şenel Yaptığı Paylaşımda "Belediye Kantarımız, akaryakıt istasyonumuzda hizmete girmiştir. İlçemize her geçen gün bir yenisini eklediğimiz hizmetlerimizle, sizler için çalışmaya devam ediyoruz. Kantarımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.