BAŞKAN SELİMOĞLU ‘YENİ SONDAJIMIZ HAYIRLI VE BEREKETLİ OLSUN İNŞALLAH’

Gündem 08.06.2021 - 15:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN SELİMOĞLU ‘YENİ SONDAJIMIZ HAYIRLI VE BEREKETLİ OLSUN İNŞALLAH’

Karamanlıda 4’ncü Yeni Sondaj tamamlandı...
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu 4. Yeni Sondajın tamamlandığını duyurdu.   Başkan Selimoğlu yapmış olduğu paylaşımda: 4. YENİ SONDAJIMIZ TAMAMLANDI Kuraklık ve Barajımızda su doluluk oranı çok düşük seviyede olduğundan, çiftçilerimiz mağduriyetini en az seviyeye indirmek ve Üretimi artırmak için sondaj çalışmalarımız devam ediyor. KIZILEN mevkiindeki sondaj açma çalışmamız tamamlandı, borular döşendi. Daha fazla arazinin sulanabilmesi için sulama hatlarını genişletiyoruz Bu zor günlerde bizlere destek olan Tarla Sahipleri Ali CANLI ve Hediye CANLI’ya, Sondajcı Recep KARAKURT’a çalışanlarına ve fedakarca çalışan tüm Belediye personelime şahsım ve Karamanlı adına teşekkür ediyorum Yeni sondajımız hayırlı ve bereketli olsun inşallah. Her zaman çiftçimizin yanındayız." İfadelerini kullandı.  
Karamanlıda 4’ncü Yeni Sondaj tamamlandı...

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu 4. Yeni Sondajın tamamlandığını duyurdu.

 

Başkan Selimoğlu yapmış olduğu paylaşımda:

4. YENİ SONDAJIMIZ TAMAMLANDI
Kuraklık ve Barajımızda su doluluk oranı çok düşük seviyede olduğundan, çiftçilerimiz mağduriyetini en az seviyeye indirmek ve Üretimi artırmak için sondaj çalışmalarımız devam ediyor.
KIZILEN mevkiindeki sondaj açma çalışmamız tamamlandı, borular döşendi.
Daha fazla arazinin sulanabilmesi için sulama hatlarını genişletiyoruz
Bu zor günlerde bizlere destek olan Tarla Sahipleri Ali CANLI ve Hediye CANLI’ya, Sondajcı Recep KARAKURT’a çalışanlarına ve fedakarca çalışan tüm Belediye personelime şahsım ve Karamanlı adına teşekkür ediyorum
Yeni sondajımız hayırlı ve bereketli olsun inşallah. Her zaman çiftçimizin yanındayız." İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.