BAŞKAN SELİMOĞLU ‘SİZ HAZIRSANIZ BİZ DE HAZIRIZ’

Gündem 05.08.2021 - 09:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN SELİMOĞLU ‘SİZ HAZIRSANIZ BİZ DE HAZIRIZ’

BAŞKAN SELİMOĞLU ‘SİZ HAZIRSANIZ BİZ DE HAZIRIZ’
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Burdur'a özel hastane yapılsın ve yapalım diyerek Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz'e destek verdi.     Öncelikli olarak Burdur İl Merkezi'ne yapılmasını istediklerini belirten Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, eğer Burdur Merkez'e yapamazlarsa Karamanlı ile Tefenni arasına yapılsın dedi.   Başkan Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada, "Burdur’a Özel Hastane yapılması konusunda Tefenni Belediye Başkanı arkadaşımız Ümit Alagöz’ün yapmış olduğu açıklamalara katılıyorum. Hastanenin Burdur İl Merkezine yapılması İlimiz açısından daha önemli ve Prestij meselesidir. İl merkezine yapılacak Hastaneye her türlü desteği vermeye hazırız. Ancak yatırımcı iş adamlarımız ve yerel yönetimce Hastanenin İl Merkezine kazandırılması konusunda bir gelişme olmaması durumunda KARAMANLI ve TEFENNİ Belediyeleri, İş adamları ve Halk olarak İki ilçe arasına yapılması için çalışma başlatabiliriz. İlçelerimiz Antalya’ya 110 km, Burdur’a 60, Isparta’ya 100 ve Denizli’ye 110 km mesafededir. İlçelerimiz 4 ile ulaşım yönünden merkezi konumdadır. Karamanlı ve Tefenni Belediye Başkanları olarak üzerimize düşen her çalışmayı yapmaya, kurulacak iştiraklere ortak olmaya hazırız." ifadelerini kullandı. *** SİZ HAZIRSANIZ BİZ DE HAZIRIZ ***  
BAŞKAN SELİMOĞLU ‘SİZ HAZIRSANIZ BİZ DE HAZIRIZ’

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Burdur'a özel hastane yapılsın ve yapalım diyerek Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz'e destek verdi.

 

 

Öncelikli olarak Burdur İl Merkezi'ne yapılmasını istediklerini belirten Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, eğer Burdur Merkez'e yapamazlarsa Karamanlı ile Tefenni arasına yapılsın dedi.

 

Başkan Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada, "Burdur’a Özel Hastane yapılması konusunda Tefenni Belediye Başkanı arkadaşımız Ümit Alagöz’ün yapmış olduğu açıklamalara katılıyorum.
Hastanenin Burdur İl Merkezine yapılması İlimiz açısından daha önemli ve Prestij meselesidir. İl merkezine yapılacak Hastaneye her türlü desteği vermeye hazırız.
Ancak yatırımcı iş adamlarımız ve yerel yönetimce Hastanenin İl Merkezine kazandırılması konusunda bir gelişme olmaması durumunda KARAMANLI ve TEFENNİ Belediyeleri, İş adamları ve Halk olarak İki ilçe arasına yapılması için çalışma başlatabiliriz.
İlçelerimiz Antalya’ya 110 km, Burdur’a 60, Isparta’ya 100 ve Denizli’ye 110 km mesafededir. İlçelerimiz 4 ile ulaşım yönünden merkezi konumdadır.
Karamanlı ve Tefenni Belediye Başkanları olarak üzerimize düşen her çalışmayı yapmaya, kurulacak iştiraklere ortak olmaya hazırız." ifadelerini kullandı.
*** SİZ HAZIRSANIZ BİZ DE HAZIRIZ ***

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.