BAŞKAN SELİMOĞLU ÖNCÜLÜĞÜNDE KARAMANLIYA BİR YATIRIM DAHA

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 13.01.2021 - 09:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN SELİMOĞLU ÖNCÜLÜĞÜNDE KARAMANLIYA BİR YATIRIM DAHA

Tesiste 15 kişi istihdam edecek...
Burdur’un Karamanlı ilçesinde Belediye tarafından hazır beton tesisi kurulacak.   Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, yaptığı açıklamada, Belediye bünyesindeki şirketle hazır beton sektörüne girmeye hazırlandıklarını söyledi. Bozdağ mevkiine kurulacak hazır beton santralinin ilk etapta bir pompa ve 5 mikserle faaliyete başlayacağını belirten Selimoğlu, "Gelişen ilçenin ve bölgenin beton ihtiyacını karşılamak için hazır beton santralini kuruyoruz. Karbel Beton markasıyla tıpkı kilit parke üretimimizde olduğu gibi sektörde kalite ve fiyat yönüyle belirleyici olmayı hedefliyoruz. “dedi.   Başlangıç olarak günlük 1500 metreküp üretim yapmayı planladıklarını ifade eden Selimoğlu, tesiste 15 kişinin istihdam edileceğini bildirdi.  
Tesiste 15 kişi istihdam edecek...

Burdur’un Karamanlı ilçesinde Belediye tarafından hazır beton tesisi kurulacak.

 

Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, yaptığı açıklamada, Belediye bünyesindeki şirketle hazır beton sektörüne girmeye hazırlandıklarını söyledi.

Bozdağ mevkiine kurulacak hazır beton santralinin ilk etapta bir pompa ve 5 mikserle faaliyete başlayacağını belirten Selimoğlu, "Gelişen ilçenin ve bölgenin beton ihtiyacını karşılamak için hazır beton santralini kuruyoruz. Karbel Beton markasıyla tıpkı kilit parke üretimimizde olduğu gibi sektörde kalite ve fiyat yönüyle belirleyici olmayı hedefliyoruz. “dedi.

 

Başlangıç olarak günlük 1500 metreküp üretim yapmayı planladıklarını ifade eden Selimoğlu, tesiste 15 kişinin istihdam edileceğini bildirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.