BAŞKAN SELİMOĞLU’NDAN KARAMANLIYA DOĞALGAZ MÜJDESİ

Gündem 05.06.2021 - 08:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN SELİMOĞLU’NDAN KARAMANLIYA DOĞALGAZ MÜJDESİ

BAŞKAN SELİMOĞLU’NDAN KARAMANLIYA DOĞALGAZ MÜJDESİ
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, vatandaşlara doğalgaz müjdesini verdi.     Dur durak bilmeden yorulmadan Karamanlıya hizmet getirebilmek için çalışmalarını sürdüren Başkan   Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada, "2022’DE DOĞALGAZ’A KAVUŞUYORUZ Halkımızın yaşam koşullarını yükseltecek olan doğalgazı Karamanlımıza kazandırmak için yoğun çabalarımız oldu. Milletvekillerimiz Sn. Bayram ÖZÇELİK ve Sn. Yasin UĞUR’un çabaları ile TOROSGAZ yetkililerinden 2022’de Karamanlımıza Doğalgaz yatırımının sözünü aldık. Şimdiden hayırlı olsun. Hemşerilerimize hizmet yolunda bizlerden desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Fatih DÖNMEZ’e, Milletvekillerimize, Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatımıza, Torosgaz yetkililerine Şahsım ve Karamanlı Halkı adına teşekkür ederim. Her şey Güzel Karamanlımız İçin * KARAMANLI GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR * " ifadelerini kullandı.  
BAŞKAN SELİMOĞLU’NDAN KARAMANLIYA DOĞALGAZ MÜJDESİ

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, vatandaşlara doğalgaz müjdesini verdi.

 

 

Dur durak bilmeden yorulmadan Karamanlıya hizmet getirebilmek için çalışmalarını sürdüren Başkan

 

Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada, "2022’DE DOĞALGAZ’A KAVUŞUYORUZ
Halkımızın yaşam koşullarını yükseltecek olan doğalgazı Karamanlımıza kazandırmak için yoğun çabalarımız oldu. Milletvekillerimiz Sn. Bayram ÖZÇELİK ve Sn. Yasin UĞUR’un çabaları ile TOROSGAZ yetkililerinden 2022’de Karamanlımıza Doğalgaz yatırımının sözünü aldık. Şimdiden hayırlı olsun.
Hemşerilerimize hizmet yolunda bizlerden desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Fatih DÖNMEZ’e, Milletvekillerimize, Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatımıza, Torosgaz yetkililerine Şahsım ve Karamanlı Halkı adına teşekkür ederim.
Her şey Güzel Karamanlımız İçin
* KARAMANLI GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR * " ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.