BAŞKAN SELİMOĞLU ‘LÜTFEN SALDA’YA SAHİP ÇIKALIM'

Gündem 23.03.2021 - 09:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN SELİMOĞLU ‘LÜTFEN SALDA’YA SAHİP ÇIKALIM'

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, bir video paylaşarak Salda Gölü'nün son durumu hakkında bilgilendirme yaptı...
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, bir video paylaşarak Salda Gölü'nün son durumu hakkında bilgilendirme yaptı.     Salda Gölü'nde büyük çekilme olduğuna dikkat çeken Başkan Fatih Selimoğlu, 'lütfen Salda’ya sahip çıkalım' dedi.   Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Kuraklık Salda Gölünü de çok etkilemiş. Maalesef Salda Gölünde kıyıdan yaklaşık 30- 50 metre bir çekilme var. Görünce çok üzüldüm. Gölü besleyen su kaynakları ile Gölün çekilmesine etken olabilecek Sondajlar var ise gerekli çalışmaların bir an önce yapılmasında fayda olduğu düşüncesindeyim. Doğal güzellik ve Turizm’in canlı kalması için tüm kurumlar ve vatandaşlar gerekli hassasiyeti göstermelidir. * Salda Yeşilova’mızın, * Salda Burdur’umuzun, * Salda HEPİMİZİN * Lütfen hep birlikte bu değere sahip çıkalım.  
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, bir video paylaşarak Salda Gölü'nün son durumu hakkında bilgilendirme yaptı...

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, bir video paylaşarak Salda Gölü'nün son durumu hakkında bilgilendirme yaptı.

 

 

Salda Gölü'nde büyük çekilme olduğuna dikkat çeken Başkan Fatih Selimoğlu, 'lütfen Salda’ya sahip çıkalım' dedi.

 

Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Kuraklık Salda Gölünü de çok etkilemiş. Maalesef Salda Gölünde kıyıdan yaklaşık 30- 50 metre bir çekilme var. Görünce çok üzüldüm.
Gölü besleyen su kaynakları ile Gölün çekilmesine etken olabilecek Sondajlar var ise gerekli çalışmaların bir an önce yapılmasında fayda olduğu düşüncesindeyim.
Doğal güzellik ve Turizm’in canlı kalması için tüm kurumlar ve vatandaşlar gerekli hassasiyeti göstermelidir.
* Salda Yeşilova’mızın,
* Salda Burdur’umuzun,
* Salda HEPİMİZİN
* Lütfen hep birlikte bu değere sahip çıkalım.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.