BAŞKAN SELİMOĞLU KOLTUĞUNU MİNİK ÇOCUĞA DEVRETTİ

Gündem 23.04.2021 - 09:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN SELİMOĞLU KOLTUĞUNU MİNİK ÇOCUĞA DEVRETTİ

BAŞKAN SELİMOĞLU KOLTUĞUNU MİNİK ÇOCUĞA DEVRETTİ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza makamı devretme geleneği bu yıl da yapıldı.     Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Belediye Başkanlığı Makamını ilçenin Bağımsız Anaokulu öğrencisi İbrahim ÖNEÇ’e devretti. Başkan Selimoğlu yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimiz İbrahim ÖNEÇ, Selin ÖZER ve Seher Nisa KİLCİ’ye hediyelerimizi takdim ettim.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun." ifadelerini kullandı.    
BAŞKAN SELİMOĞLU KOLTUĞUNU MİNİK ÇOCUĞA DEVRETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza makamı devretme geleneği bu yıl da yapıldı.
 

 

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Belediye Başkanlığı Makamını ilçenin Bağımsız Anaokulu öğrencisi İbrahim ÖNEÇ’e devretti.
Başkan Selimoğlu yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimiz İbrahim ÖNEÇ, Selin ÖZER ve Seher Nisa KİLCİ’ye hediyelerimizi takdim ettim.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.