BAŞKAN SELİMOĞLU ‘GÜÇLÜ BELEDİYE DAHA ÇOK HİZMETTİR’

Gündem 19.04.2021 - 13:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN SELİMOĞLU ‘GÜÇLÜ BELEDİYE DAHA ÇOK HİZMETTİR’

BAŞKAN SELİMOĞLU ‘GÜÇLÜ BELEDİYE DAHA ÇOK HİZMETTİR’
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, köylere destek vermeye devam ediyor.   Güçlü belediyenin daha çok hizmet olduğunu belirten Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Manca köyüne destek verdiklerini söyledi. Başkan Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada, "Manca Köyümüzün Eski Mezarlık duvarlarını İş Makinemiz ile yıkıp hafriyatını Kamyonlarımız ile temizliyoruz. Kaymakamlığımızın desteği işe yenilenecek olan duvarlar şimdiden Manca Köyümüze hayırlı olsun. Emeği geçen ve katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun. Köylerimize hizmet bize mutluluk veriyor. " ifadelerini kullandı. * BİZ KÖYLERİMİZ İLE BİRLİKTE KARAMANLI’YIZ * GÜÇLÜ BELEDİYE, DAHA ÇOK HİZMETTİR    
BAŞKAN SELİMOĞLU ‘GÜÇLÜ BELEDİYE DAHA ÇOK HİZMETTİR’

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, köylere destek vermeye devam ediyor.

 

Güçlü belediyenin daha çok hizmet olduğunu belirten Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Manca köyüne destek verdiklerini söyledi.

Başkan Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada, "Manca Köyümüzün Eski Mezarlık duvarlarını İş Makinemiz ile yıkıp hafriyatını Kamyonlarımız ile temizliyoruz. Kaymakamlığımızın desteği işe yenilenecek olan duvarlar şimdiden Manca Köyümüze hayırlı olsun. Emeği geçen ve katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun.
Köylerimize hizmet bize mutluluk veriyor. " ifadelerini kullandı.
* BİZ KÖYLERİMİZ İLE BİRLİKTE KARAMANLI’YIZ
* GÜÇLÜ BELEDİYE, DAHA ÇOK HİZMETTİR

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.